• 瀏覽: 5,132
  • 回覆: 59
  • 追帖: 1

引用:
原帖由 littlekid2047 於 2019-1-1 10:51 AM 發表
咖喱水兵,不堪一擊!

https://youtu.be/NLCqsxsVbGU
其實印度軍事實力好過中國好多,唔似中國人咁睇科幻小說睇得多,睇到傻9咗

中國呢?
有航空母艦,但係抄襲蘇聯,蘇聯沒有使用航母經驗, 仲要傳統動力, j15 到今日仲係問題多多。
54A講到 勁到連俄羅斯都要買,結果原來輕易比俄羅斯超越。

唔好成日笑印度啦, 你笑印度d野 ,中國咪又一樣

中國海軍已經係歐/亞洲最強,三哥收皮鳥!

引用:
原帖由 vule2011 於 2019-1-24 09:58 AM 發表

其實印度軍事實力好過中國好多,唔似中國人咁睇科幻小說睇得多,睇到傻9咗
正確;事實證明👇🏿

只要印度宣布收回巴基斯坦就可以全面戰爭,印度可以測試自己實力

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2019-1-2 08:53 PM 發表

要你閣下親眼睇過才算真?
群拉西犬睇到之後又會搬龍門, 慣晒.

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-1 01:55 PM 發表
中國最強:
*北斗衛星已超越美國GPS3,更會取代GPS3成為全球最多人用?(但仍然落後美國幾十年前產品)
*東風21d,26一枚可擊沉一艘美航母(不過未試射過移動目標就話成功)
*中國電磁彈射話已有千多次測試,更領先美國一代(不過連測試成功視頻都未公開過)
*中國電磁炮已上艦測試,射程更超越美國(不過連測試射粒石仔都未見過就話成功)
*J20量產數量少,戰鬥力機動性係短板仍然要服役充數 ...
咁美國都無公開佢點監聽德國大嬸
唔通代表佢監聽唔到?

引用:
原帖由 maoleitau 於 2019-3-8 11:53 AM 發表

結果連塔利班都打唔贏.
真實係不能說

航母沒盾艦係難玩好多。對方可以肆意迫近或者搜索

鍵盤翻頁
左右