• 瀏覽: 6,088
  • 回覆: 74
肥電快d實戰,等阿叔開下眼界

從來大大小小冇一個國家敢,
這樣對待美國的所謂高科技。

大家睇清楚,打開你隻眼 ,清醒啦你個頭腦,先回應我

新加坡
不單只
1,商榷細節后,
2,先買小數量,更買入后,使用后,全面評估,
3,才考慮買大量。

各位,
以色列都不敢公開這樣講

,,,,
與美方的相關機構商榷細節,之后才決定是否採購F-35戰機。
,,,,,,
(新加坡國防部)文告也指出,根據技術評估的結論,空軍部隊應先採購“小數量”的F-35戰機,以全面評估其能力及可持續性,之后才決定是否適合購買整支機隊。文告並沒有具體說明“小數量”指的是幾架戰機。
https://www.zaobao.com/realtime/ ... 8-925141?xtor=CS2-6

引用:
原帖由 全偉老婆係妓女 於 2019-1-19 02:31 PM 發表

的確係,不過要全中國嘅雷達同防空導彈關閉先得
你幅圖 … 釘書健肚裡面有條異形標出嚟,好核突!

引用:
原帖由 Bigwai 於 2019-1-3 01:42 PM 發表

反中果啲咪又係用「消息人仕」,「可靠消息來源」……來打J,點解而家就識問人地係邊個邊個將軍呀?😁😁
因為佢地中意 :龍門任佢擺 至高境界 不想親中只想反中無限大
 (頭搖又尾擺 飄移境界 不想醒覺只想感覺被放大)

引用:
原帖由 全偉老婆係妓女 於 2019-1-19 02:31 PM 發表

的確係,不過要全中國嘅雷達同防空導彈關閉先得
遼寧同002淨係近海浮動,咁要航母做什麼?又係人有我有,宣傳作用?

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2018-12-26 06:53 PM 發表
https://youtu.be/n5NhoEdTJng

實戰中可能連殲七/Mig 21都打唔贏!
呢篇文係用黎安慰14億人口,到時美國將中國炸到爛晒果時先發現全部係F-35的功勞

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-1-20 09:28 AM 發表
以 F35 特質,真係唔打佢,佢自己都一身蟻!
你講緊殲15,三年跌四隻唔見機隊六分一???

冇彈射起機嘅航空母艦,作戰能力非常有限!

引用:
原帖由 八只猴子 於 2019-1-3 01:09 PM 發表
真系掂就唔會出口比你啦,又唔見老美賣F22、B2比你地?
f15 f16 掂唔掂?
買f16 好定米格 /su 好?

引用:
原帖由 wai177 於 2019-1-23 08:53 PM 發表

f15 f16 掂唔掂?
買f16 好定米格 /su 好?
出口版尾蟈賤雞除咗係閹割版之外~仲會將有關空軍訊息轉回五角大樓,非常恐怖!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]