• 瀏覽: 8,364
  • 回覆: 68
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 pooh24680 於 2018-12-31 10:15 AM 發表

都有可能
要睇生產成本,睇過俄羅斯產油成本唔低
做轉口有數維應該都會考慮
問題係 伊朗武器禁運要到20年先解除
遠水救唔係倒近火,可能開左火lu

J10就要睇太行產量,中國已經冇入31,存貨都要留返比現有戰機更換,俄羅斯亦未必同意31轉售 ...
估計買賣的殲10bi,是tvc後續型號。

伊朗早晚要對以色列動手的

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2018-12-22 01:21 PM 發表
j10用嚟做咩?好快就被擊落啦,浪費金錢
咁果d幻影,驚覺號點算

引用:
原帖由 vule2011 於 2018-12-31 06:32 AM 發表

你嘅意思係當年二戰如果唔係美國人救咗中國人一命嘅話,我諗而家中國人已經俾日本人滅咗族喇。 所以話中國人係忘恩負義嘅民族真係冇錯! 美國當年真係唔應該幫中國人先啱,死多啲對地球有益處! ...
可惜,這個世界歷史係無如果!
不如咁講:
因為日本國內的資料因戰爭耗盡,美國未及投擲兩顆原子彈,日本便有條件投降了,當中條件只包括維持日本得保留日本皇室。
中國戰勝之後,依國際慣例要日本賠償損失,因此幾乎所有有工作能力日本男人要到中國工作賺錢還債,久而久之,被中國同化了。
大量中國人到日本重建,久而久之,在日本的日本人也被中國人同化了。
若干年後,日本有人發起公投,決定日本是否併入中國,結果以大比數通過。
於是,從此以後,日本裔人和中國裔人便快樂的和平共處。

賣可探測到隱身戰機架量子雷達  同防空武器比伊朗   等美國打  送個制空權比美國    看看中盾強還是美予勁! f22  幾錢一架?  看看美國有多小飛機玩!

打麻雀吾使獵槍架  鴉義夠用

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-1-11 01:18 AM 發表

可惜,這個世界歷史係無如果!
不如咁講:
因為日本國內的資料因戰爭耗盡,美國未及投擲兩顆原子彈,日本便有條件投降了,當中條件只包括維持日本得保留日本皇室。
中國戰勝之後,依國際慣例要日本賠償損失,因此幾乎所有有工作能力日本男人要到中國工作賺錢還債,久而久之,被中國同化了。
大量中國人到日本重建,久而久之,在日本的日本人也被中國人同化了。
若干年後,日本有人發起公投,決定日本是否併 ...
當年美國投原子彈嘅時候應該係咁先啱:
美國原本想投原子彈落日本度,點知投錯咗一粒落北京,另外嗰粒投落上海,中國大量死傷。之後日本趁機會反攻中國,結果日本全勝。
本來日軍想將中國滅族,但因為大和民族擁有慈悲同大量嘅心胸,放過中國人,然後統一中國。大日本帝國其實好有良心,只要中國人唔好亂搞事,乖乖聽話,人人都可以喺中國堂堂正正嘅做個日本二等公民,然後融合日本人嘅偉大文化

引用:
原帖由 vule2011 於 2019-1-11 08:38 AM 發表

當年美國投原子彈嘅時候應該係咁先啱:
美國原本想投原子彈落日本度,點知投錯咗一粒落北京,另外嗰粒投落上海,中國大量死傷。之後日本趁機會反攻中國,結果日本全勝。
本來日軍想將中國滅族,但因為大和民族擁有慈悲同大量嘅心胸,放過中國人,然後統一中國。大日本帝國其實好有良心,只要中國人唔好亂搞事,乖乖聽話,人人都可以喺中國堂堂正正嘅做個日本二等公民,然後融合日本人嘅偉大文化 ...
相信先生你究竟有沒有去過日本?其實即使日本人對日本人,其實岐視係好嚴重下。
舉個例子:有些日本人在戰敗後被日本國遺棄在中國,後來被中國人照顧,若干年後,官員覺得應該接受這些人回日本,當中有些人以為回到祖國日本可以有好生活,結果非常後悔。
但日本人對好野係無岐視,所以而家周圍都有又平又好吃的「拉麵」店,中華料理,馬將(麻雀)牌,漢字⋯⋯
對不起,講了事實,會不會破壞了一些盲目祟日者對日本的幻想?
不過,日本真是個非常適合旅遊作客的地方;長住久居生活工作?免了!

美國財政困難主要係美國人都洗腳唔抹腳。而佢地嘅解決方法就是不段搶全球資源。佢哋有無想過自己省下錢就唔駛啲弱勢國家受苦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]