• 瀏覽: 9,999
  • 回覆: 164
引用:
原帖由 kglam98 於 2018-12-23 02:56 PM 發表

笑死,我呢句係好普通既基礎英文,英,美,澳都係咁講架,你唔係唔知呀

如果你認為無問題,咁我以後就跟馬大狀咁稱呼你做「fxcking Chinese 」架啦!

馬大狀話長毛not even a f ...
哈哈,又講大話,Fxxking係普通基礎英文? 乜幼稚園開始教架嗱? 你講大話呃唔到人既,呃自己或者得,日日對住塊鏡講Fxxking咁囉。 

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2018-12-23 04:47 PM 發表

哈哈,又講大話,Fxxking係普通基礎英文? 乜幼稚園開始教架嗱? 你講大話呃唔到人既,呃自己或者得,日日對住塊鏡講Fxxking咁囉。 
乜你以為基礎係幼稚園呀?笑死

你呢個fxcking mainlander 唔識英文又唔怪你

嗱,係你話無問題架

引用:
原帖由 kglam98 於 2018-12-23 06:53 PM 發表

乜你以為基礎係幼稚園呀?笑死

你呢個fxcking mainlander  唔識英文又唔怪你 ...
哦,原來講黑社會基礎英文有教點用Fxxking,呢樣真係唔識,你識晒囉。

大家點睇?睇下你有幾多隻黑豬就知大家點睇啦。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-16 09:54 PM 發表
華為以偷厄拐騙起家,國企扮民企,專替共產黨進行邪惡勾當

當年大模斯樣甘盜竊 CISCO 產權,為世人所不齒。

美帝的醒覺雖然遲了點,但總算為時未晚。

禁止華為爛貨接上互聯網便先斷 華為一臂。

我同時建議 GOOGLE 停止 華為使用Android 的授權,並停止認證任何 華為的產品

所謂除惡必須務盡,斬草務必除根,趕盡必須剎絕,大家點睇? ...
有時真係想笑吓你D豬腦,不過豬腦真係好好吃,講真係你想華為執,美國都冇講過,而你係度發帖又真係痴得幾 勻循,就算十人睇十人贊成又如何,用腦諗吓啦,你應該寄信去白宮,揾浸浸,或者浸浸睇起你,揾你做顧問呢。真係笑到眼淚水標。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-16 09:54 PM 發表
華為以偷厄拐騙起家,國企扮民企,專替共產黨進行邪惡勾當

當年大模斯樣甘盜竊 CISCO 產權,為世人所不齒。

美帝的醒覺雖然遲了點,但總算為時未晚。

禁止華為爛貨接上互聯網便先斷 華為一臂。

我同時建議 GOOGLE 停止 華為使用Android 的授權,並停止認證任何 華為的產品

所謂除惡必須務盡,斬草務必除根,趕盡必須剎絕,大家點睇? ...
先唔討論你係咪漢奸,連common sense都冇,華為係跨國企業,設備賣比全世界,市場佔有率第一,包括你好L鍾意嘅日本歐洲,如果有專利問題,CISCO需要你呢d low end人提醒?另外華為90%股份由幾萬員工持有,你分得清國企同民企未?全世界互聯網價格下降特別移動互聯網同華為中興大幅推低設備價格,享受咗紅利爲咗自己嘅政治立場亂up24,冇證據冇common sense冇人格嘅三冇膠post

引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-24 11:59 PM 發表

華為是 恐怖主義國家、流氓政權嘅打手,由黨員開嘅,只效忠黨,民企只係掩飾, 知冇。

華為是賊,靠偷起家, 人人得宜誅之。
哈哈,原來真係有d癡線佬活在自我想像空間,唔該叫白車送條友入青山

引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-25 12:06 AM 發表
呢D就係你討論嘅能力?
你除咗反共嘅立場,有提供任何有絲毫價值嘅嘢討論咩?同垃圾唔需要討論,只需要討伐

引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-25 12:05 AM 發表
共產黨就係漢奸,

華為係 漢奸共產黨 嘅打手

消滅華為就係為左消滅漢奸
你講嘅嘢連邏輯都冇,返去讀多兩年數再獻世啦

如果華為是靠"偷",美國企業可以系唔到國家告華為,等華為系全世界都無生意做!就好似高通系中國/德國告蘋果專利問題

點解你主人唔做?因為主人只當你系狗,唔講事實比你知
引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-24 11:59 PM 發表

華為是 恐怖主義國家、流氓政權嘅打手,由黨員開嘅,只效忠黨,民企只係掩飾, 知冇。

華為是賊,靠偷起家, 人人得宜誅之。

他們不是想討論,他們大多是打手,只是在政府抺黑
引用:
原帖由 fba71a8c9b5eda 於 2018-12-26 09:47 AM 發表

你除咗反共嘅立場,有提供任何有絲毫價值嘅嘢討論咩?同垃圾唔需要討論,只需要討伐

有道理

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]