• 瀏覽: 2,452
  • 回覆: 24
+4
In the new Cold War, Europe is being asked to take sides over China.

德國梗係埾定支持華為啦!

其實好簡單,你老美一提華為有保安漏動,容易被華控制入侵,德國就笑了:你老美棱鏡計劃, 我德國領導人,國家機構全部俾你老美偷聽哂啦!仲好意思提網絡安全?!就係用你老美野我出哂事啦!

你老美係咪食檬左當我傻仔呀?

說華為的5G通訊設備"疑似"有後門,影響有關國家國家安全?

證據呢? 你老美講就係呀?歐盟現在在中美電訊冷戰中,態度好清晰:"你想我地唔用華為,得~ 但俾證據我睇先."

老美"五眼"聯盟,加拿大係正老美隔離就話焗住姐,日本就一向都係老美條狗,乞求肥電B求到2026年先有;澳洲呢d收皮啦 同袋鼠玩下咪算law......

新西蘭我求求你,返鄉下數羊啦,用乜野5G姐?

德國就唔同啦,歐盟實力第一大國,兩次世界大戰發動者,工業4.0先驅,比乜野"五眼聯盟"日本之流清醒好多!

https://www.politico.eu/article/telecoms-donald-trump-war-on-huawei-zte-splits-europe/

新聞來源連結:
https://www.politico.eu/article/telecoms-donald-trump-war-on-huawei-zte-splits-europe/

要親眼看著西方日落西山,自己一向看不起的東方每日上升,除了在網上盡力悍衛自己那逆時代的觀念意識,還可以做什麼?親眼看著自己的世界觀被輾碎 (只是殖民地教育下的一個可憐犧牲品)
引用:
原帖由 ...laurex... 於 2018-12-15 11:27 AM 發表
In the new Cold War, Europe is being asked to take sides over China.

https://www.politico.eu/wp-content/uploads/2018/12/GettyImages-1053677180-1200x628.jpg

其實好簡單,你老美一提華為有保安漏動,容易被華控制入侵,德國就笑了:你老美棱 ...
老美已失自信,逼歐日歸邊以狀膽!

引用:
原帖由 lung_block 於 2018-12-15 11:30 AM 發表

老美已失自信,逼歐日歸邊以狀膽!
就是!

老美正PK

講到設備有冇後門,華為未必有,美製一定有,識揀會揀邊個?

說華為的5G通訊設備"疑似"有後門,影響有關國家國家安全

聽落咁似話伊拉克疑有大殺傷力武器!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2018-12-15 01:10 PM 發表

電訊標準有legal interceptions, 其實等於個個network 都有後門,不過華為唔俾美"暗中"取用,要正式用國際標準的機制及留下紀錄!

引用:
原帖由 中國香港001 於 2018-12-15 01:05 PM 發表
講到設備有冇後門,華為未必有,美製一定有,識揀會揀邊個?
完全正確,相信德國的選擇

德國當年有能力滅亡美國,只係老美好彩,有俄羅斯頂住

引用:
原帖由 ...laurex... 於 2018-12-15 11:27 AM 發表

其實好簡單,你老美一提華為有保安漏動,容易被華控制入侵,德國就笑了:你老美棱 ...
樓主你唔好亂講,新西欄都需要5豬嘅,5豬定位所有羊羊,到時牧羊可以足不出戶,但係又怕啲羊會出賣情報比兔兔,我諗呢個解釋應該合理

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2018-12-15 01:10 PM 發表

伊拉克洗衣粉係大殺傷性武器

引用:
原帖由 yuk777044 於 2018-12-15 02:02 PM 發表
德國當年有能力滅亡美國,只係老美好彩,有俄羅斯頂住
冇中國頂住日軍, 德軍日軍匯合, 英美可能已經滅國.

引用:
原帖由 司馬乁 於 2018-12-15 02:49 PM 發表

冇中國頂住日軍, 德軍日軍匯合, 英美可能已經滅國.
日本邊有本事,當年中國咁弱都打唔贏。德國閃擊戰,一個月滅一國,實力極強。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]