• 瀏覽: 9,372
  • 回覆: 134
侮辱他國軍魂,理應被他國處決。
我作為香港人會跟你說聲一路好走

呃病假的救生員有機會被判終身監禁。。。。。好嘢!

一個連自己 友都唾棄的人,有什麼人格可言?

佢想睇國家救唔救佢 如果唔救 佢哋就會大做文章鬧爆 如果救 就係要陷國家干涉日本法治 呢啲陰謀 一字咁淺 唔通真係信佢突然愛國咩!

引用:
原帖由 Hung196108 於 2018-12-16 11:11 發表

和平遊行示威是人權,但用左犯法手段,就應該受到法律制裁!
不是經常話,香港的核心價值是「法治」嗎?
相信在日本,也一樣!
所以要求日本政府依法嚴正處理,有什麼問題? ...
Dllm之前燒日本車冇犯法?有冇bin c

引用:
原帖由 keuto 於 2018-12-16 02:19 PM 發表

我係指郭條L樣曲線反中,你估佢真的愛中國嗎,咪L傻啦
佢 ~ 真係傻㗎!

引用:
原帖由 hoishui 於 2018-12-16 18:07 發表
呃病假的救生員有機會被判終身監禁。。。。。好嘢!
以後日日吾洗去返工了

引用:
原帖由 fb666 於 2018-12-15 07:22 AM 發表
忽然愛國的保鑣發表於 2018-12-15 07:00https://img.speakout.hk/articles/cover/20181214/4f029b2128a8c7be9aa40ab0cfe2afaa.jpg
每年這個時候,都有中國人在用不同方法,如默哀、響號,來紀念南京大屠殺,但兩個香港人卻選擇跑到東京靖國神社門前,焚燒「東條英機」道具神主牌,舉起「毋忘南京大屠殺」標語,旋即被日 ...
經過精心算計下之疑似愛國行為,
以此人過往經歷、理念及立埸,
呢個 show 好假囉!

引用:
原帖由 138138138 於 2018-12-16 04:59 PM 發表
一心一意跟黨走!忠誠,叻
佔中狗賊跟黨走? 你自己講完唔會面紅?  

肯拋個身出來就以為人會信佢,好似釘子健,通常係啲二打六。做得二打六,智商就有咁上下。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 maldini1967 於 2018-12-16 12:24 PM 發表

唔係刑事,點會被捕?
民事會被捕?
捉佢時未定性。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]