• 瀏覽: 1,892
  • 回覆: 28
+3
引用:
原帖由 大林林 於 2018-12-12 10:48 AM 發表

乜唔係互簽陸基中程咩
一直都有灰色,係睇下兩國點玩之嘛,現在係俄羅斯先點著佢,微妙平衡慢慢無架喇........

引用:
原帖由 ...laurex... 於 2018-12-12 10:50 AM 發表

我擺明針對攻擊老美架啦,係會專門講老美X街野,唔講老俄衰野ga wor

我老俄做錯既,你老美一日未退出,一日都係道德高地,你老美鐘意點話我老俄都得,你老美唔係好鐘意制裁既咩? 制啦~ 制多d啦~

但你老美而家借d意就話退出,都唔知係咪個腦生草,你老美就算真係想搞導彈自己暗地裡點搞都無人知啦~ 使唔使講明退出呀~

道德高地都無埋,係咪自己揾笨7呀 ...
話你低智真係無錯,你不如話俄羅斯蠢俾位美國入可以退出吧;美國在武器發展因中導被綁手綁腳,現在俄羅斯先發難過了界,美國開心都來唔切添。

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2018-12-12 10:54 AM 發表

話你低智真係無錯,你不如話俄羅斯蠢俾位美國入可以退出吧;美國在武器發展因中導被綁手綁腳,現在俄羅斯先發難過了界,美國開心都來唔切添。 ...
總之你老美講明退出,就話你老美架啦,就會有人係香討出帖隊你老美架啦

你老美自己開心咪係外交部揾發言人話:"而家俄羅斯衰先,俾到位我入,我而家退出啦,我好開心呀"

引用:
原帖由 ...laurex... 於 2018-12-12 11:00 AM 發表

總之你老美講明退出,就話你老美架啦,就會有人係香討出帖隊你老美架啦

你老美自己開心咪係外交部揾發言人話:"而家俄羅斯衰先,俾到位我入,我而家退出啦,我好開心呀" ...
我理得你咩立場?唔該你唔好下下咩 "你老美",你一係證明美國係我既,不然我會向版主舉報你講 "你老美" 其實係想講 "你老尾"。

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2018-12-12 11:15 AM 發表

我理得你咩立場?唔該你唔好下下咩 "你老美",你一係證明美國係我既,不然我會向版主舉報你講 "你老美" 其實係想講 "你老尾"。 ...
好好,聽你小布丁的,就叫死美國佬

引用:
原帖由 maoleitau 於 2018-12-12 10:57 AM 發表
其實係警告美國, "委內瑞拉係我細路".
委內瑞拉好野,頂住死美國佬咁耐

引用:
原帖由 南宮老人 於 2018-12-12 03:23 AM 發表
圖160唔係隱身轟炸機喎
你講咩呀?

引用:
原帖由 69780501 於 2018-12-11 10:02 PM 發表
喊退出核不擴散老美就傻眼了
老美自己攞黎,無得怨人

小布丁呢?

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2018-12-11 23:34 發表

係俄羅斯自己玩先,MiG-31 掛的所謂超音速飛彈實際是重反大氣載具,即是彈道飛彈,普京以為用飛機載住支飛彈射二千公里就唔算中程導彈,你話邊個單方面撕毀條約先囉..... ...
咁美國都搞 HSSW

五角大廈情報指 Iskander-K 搭載 9M728,美國一口咬定射程超過 500Km 條約限制

以俄羅斯觀點,美國部署陸基神盾上 Mk41 換成戰斧無技術障礙,早就違反條約

GAM-87 早在 1962 年取消,空射 LGM-30 解決唔到技術問題,然後因 SALT 談判中止,都唔闗 INF 事

引用:
原帖由 機龍 於 2018-12-15 08:40 AM 發表

咁美國都搞 HSSW

五角大廈情報指 Iskander-K 搭載 9M728,美國一口咬定射程超過 500Km 條約限制

以俄羅斯觀點,美國部署陸基神盾上 Mk41 換成戰斧無技術障礙,早就違反條約

GAM-87 早在 1962 年取消,空射 LGM-30 解決唔到技術問題,然後因 SALT 談判中止,都唔闗 INF 事 ...
機龍不愧是前輩,拜服

看到普京的手段,再看小熊為尼軟弱,比美帝凶幾凶,就買大豆,減車稅

做得好...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]