• 瀏覽: 4,798
  • 回覆: 28
  • 追帖: 13
+59
阿爺真係好勁, 俾垃圾老美係咁圍, 都未驚L過.

美國霸權主義,咁驚別國超越取代佢,最好方法就是滅晒所有國家,唯我獨尊。

美國恐懼。
某天當世界有其他選擇,不再接受可以隨便亂印既美元去交易石油、黃金等。那美國可以安心破產了。

美國只係一個流氓。
係地球既獨裁者。
但依個流氓暫時仲係好大隻。

中國人勿忘初心.

引用:
原帖由 南宮老人 於 2018-9-28 02:13 PM 發表
真係好奇怪, 為咗掩蓋大陸不斷發展軍備威脅隣國就不斷出文章話為防止被入侵+保護國土, 到現時為止二戰後根本冇人對華動武侵略
如果你老美向中國動武(就像牠向中東多國動武一樣),而中國那時才發覺沒有足夠保家衞國的軍備(就像八國聯軍侵略中國時一樣),那時就真是14億人的災難了,明白了嗎?西奴!

圍左幾十年啦,都五知花左的幾多冤枉錢。

引用:
原帖由 Only_G 於 2018-10-17 10:38 PM 發表

如果你老美向中國動武(就像牠向中東多國動武一樣),而中國那時才發覺沒有足夠保家衞國的軍備(就像八國聯軍侵略中國時一樣),那時就真是14億人的災難了,明白了嗎?西奴! ...
好有道理喎, 保衛國家理所當然啦, 增建航母話會有6隻, 更有護衛艦及研發隱形戰機, 超音速載具, 巡航導彈等, 最近仲係海外建立軍事基地, 原來係保衛國家領土

引用:
原帖由 南宮老人 於 2018-10-18 12:01 AM 發表

好有道理喎, 保衛國家理所當然啦, 增建航母話會有6隻, 更有護衛艦及研發隱形戰機, 超音速載具, 巡航導彈等, 最近仲係海外建立軍事基地, 原來係保衛國家領土 ...
1964年之後,中國變得安全,現在更加安全,有決一死戰能力,敵人也是一同歸西,怎麼也是一樣,一個打十個。

引用:
原帖由 69780501 於 2018-10-18 12:01 AM 發表
圍左幾十年啦,都五知花左的幾多冤枉錢。
呢D冤枉錢係透過美金霸權去不停印,不停賣軍備,不停在別國開戰而擔返黎既。

邊個係全世界安全威脅。證據放在眼前。近代幾佰年,全球大小戰爭,主要係邊D國製造出黎。可笑仲有好多西毛仲跟住呢D邪惡國家高唱"普世價值"。

引用:
原帖由 danelee 於 2018-9-28 10:36 AM 發表
美國係真正的流氓國家。國家中的黑社會。
乜冇,收錢嘅要照開工

冇收錢嘅,邊有耐性睇,加上被洗腦,冇感覺嘅

轉成動新聞可能好啲

黃絲

話洗腦片

係大6人扮西人拍的

數字説明一切,美國每年投入軍事的預算是多少,中國又是多少?誰威脅誰?裝睡的人叫不醒。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]