• 瀏覽: 282,799
  • 回覆: 430
  • 追帖: 4
+3
引用:
原帖由 馬王1968 於 2018-11-20 03:48 PM 發表

要分嚟做乜呢?有錢分?證明你真係冇腦
你唔要分就唔好引發罵戰啦, 阻住地球轉

引用:
原帖由 馬王1968 於 2018-11-20 03:58 PM 發表

我要分嚟做乜?10分換1蚊?駡戰係因為香港有你呢類冇腦嘅死蠢!你就阻住地球轉!
有師兄同你講道理, 你回敬辱罵; 我問你問題, 你又回敬辱罵; 你要人企定定俾你辱罵? 咪即係宣告你係SHOT囉, 你真係冇得救

引用:
原帖由 石叻 於 2018-8-30 05:53 PM 發表

大陸人只看人民日報,對香港事一知半解。
港仔只看毒果, 對世事更吾知吾解!

引用:
原帖由 石叻 於 2018-8-30 06:02 PM 發表

大陸人成日冇自信,要靠廿三條自瀆⋯⋯
港仔成日冇自信,要冇廿三條來打飛機自保!

引用:
原帖由 石叻 於 2018-8-30 07:11 PM 發表

冇法治精神的大陸人。
港仔有打飛機精神!!!

!
引用:
原帖由 philipccl 於 2018-8-30 07:37 PM 發表

是五毛要先搞流血革命,我睇唔出現在有邊個傻到去搞革命,一個玩龜的自閉仔,可以搞出隊軍隊嗎?
西毛只有搞打飛機打到流血的革命!!!  加油....

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-8-30 03:28 PM 發表
奉勸林鄭, 當機立斷
兩害取其輕, 既然忌諱廿三立法可能引來激烈反抗, 為何不也同樣假設, 不立法會坐大港獨勢力和氣焰, 極可能在林鄭任內引發一場不可估量的流血革命, 令政途蒙上不可挽救的污點….
畢竟在香港追求安定繁榮的人, 遠比追求玉石俱焚的人要多很多。
港澳辦主任張曉明率先開腔,直指香港民族黨鼓吹港獨是違法行為, 中央是「零容忍」的。如今相隔不夠兩週,中央主管港澳事務的常委韓正已接見了 ...
早日通過二十三條立法 唔系香港爆發大規模流血騷亂衝突  到時真系死的人多 都系响香港生活揾兩餐 唔想香港有人死 

引用:
原帖由 largetiger2002 於 2018-12-7 20:25 發表

早日通過二十三條立法 唔系香港爆發大規模流血騷亂衝突  到時真系死的人多 都系响香港生活揾兩餐 唔想香港有人死 
但係一日不清理黃法官,23條只會淪為擺設,要立23條前首先要消滅黃法官

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]