• 瀏覽: 26,098
  • 回覆: 491
+10
引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2018-8-10 07:08 PM 發表

最快消息
咩最快消息???

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2018-8-10 07:08 PM 發表

最快消息
啊!因爲佢係(快)咇,所以節目名係(最快消息)

引用:
原帖由 室內設計師 於 2018-8-10 07:11 PM 發表

啊!因爲佢係(快)咇,所以節目名係(最快消息)
係呀。去youtube search “最快消息”,仲有“天外有天”都好抵死,成日揭露耶Ld惡行!好好笑!

只因收人錢手短。😆😆😆😆😆😆

今次建制派正仆街

引用:
原帖由 室內設計師 於 2018-8-10 06:32 PM 發表

佢又講得好啱喎!馬屎亨佢監督不力要(賠)番上任而來嘅(薪酬),如果內裡牽涉利益輸送佢要坐牢獄至啱數喎,

林鄭月娥政府不能夠講嘢不算數喎!!?????
立法會班友和港鐵高層(一樣用香港人的錢),既然都要追長毛梁國雄及其他立法會議員番咗工的錢,今天都要馬屎亨拎番佢攞過香港人的薪酬而又做嘢做到失職,(明顯係失職啦),要佢賠錢坐監呀 ...
追冇問題但有冇一條法例可以追條人渣錢?

引用:
原帖由 kennylau2011 於 2018-8-11 12:40 PM 發表

追冇問題但有冇一條法例可以追條人渣錢?
整都整到佢(贏粒糖,輸間廠)

引用:
原帖由 estateman 於 2018-8-8 03:18 PM 發表

吾怪得十年前響澳門禮頓永利管理得好好
甘你地明白特9個pok kai典解搞到港鐵同香港七9國甘亂未??

引用:
原帖由 格蘭度 於 2018-8-8 09:34 AM 發表

黃國健質疑民主派政治化

工聯會黃國健發言時表示,事件牽涉公眾安全猶如「阿媽係女人,大家都知嘅」,建制派和泛民的分歧只在於應交由立法會還是政府調查事件。黃國健表示:「本來我就持開放態度,都無咩所謂,但我聽到郭家麒、楊岳橋、張超雄之流,咁講嘢,就已經係攻擊其他議員,你仲唔係政治化?咁嘅情況之下,你叫我點贊成比你哋去調查呢?」

黃國健又指:「你問香港市民,究竟係相信政府調查,定係相信 ...
議員職責
是以本港利益為最終目標
土瓜灣地鐵事件
應該查清查楚才
合付公眾利益
議員不能對人只能對事
才是合符責任.

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2018-8-8 09:29 AM 發表

你想當議員、局長, 甚至入人大代表, 就要懂得埋沒良心, 靠邊站!!!!
系呀收黑金就可以光明正大護短

引用:
原帖由 nuiz 於 2018-8-8 09:30 AM 發表

比狗用
希望係,見證以後用果D都係狗

佢人工有錢收就得 佢地都唔坐鐵 理得你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]