• 瀏覽: 6,006
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 HuMmeRb 於 2018-7-17 06:46 PM 發表

其實施丹都有非洲血統架 🤤🤤😓
所以邊有黑白之分,球員中最愛施丹🤤🤤同大哨

引用:
原帖由 HuMmeRb 於 2018-7-17 06:46 PM 發表

其實施丹都有非洲血統架 🤤🤤😓
阿爾及利亞

引用:
原帖由 東方消失的馬 於 2018-7-17 05:57 PM 發表

師兄,其他國家唔講就講法國,白人球員有世界公認法國球王拿破崙大帝柏天尼.全能既施丹.近少少既洛里斯.費基亞.同早兩日決賽第一個入球既基沙文......個個都勁到啪啪聲!有料既根本冇分黑白之分! ...
唔識唔好亂講,施丹係亞爾及利亞血統!

如果計人種,美法美都係靠黑人。

全部雜種兵

香港隊都係一樣太依靠外國球員替下香港隊。

引用:
原帖由 東方消失的馬 於 2018-7-17 02:02 PM 發表

你了解下法國佬白人球員先講啦,話人屎波
咁勁出白人呀😌。成隊黑人

引用:
原帖由 東方消失的馬 於 2018-7-17 05:57 PM 發表

師兄,其他國家唔講就講法國,白人球員有世界公認法國球王拿破崙大帝柏天尼.全能既施丹.近少少既洛里斯.費基亞.同早兩日決賽第一個入球既基沙文......個個都勁到啪啪聲!有料既根本冇分黑白之分! ...
施丹是白人?

我仲以為答案係法妹最鍾意同非洲佬性交, 然後生咗大量非洲仔.

中國繼續強大, 12 年後整隊七成黑人足球員, 有機會入圍。

引用:
原帖由 亞洲大人 於 2018-7-18 07:46 PM 發表
中國繼續強大, 12 年後整隊七成黑人足球員, 有機會入圍。
唔得,又有人說是山寨美國田徑隊了

因為法國佬鍾意雜交囉

引用:
原帖由 亞洲大人 於 2018-7-18 07:46 PM 發表
如果要用外人一早用左,本土咁多人都要用外人先入到.更加比人睇唔起

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]