• 瀏覽: 5,242
  • 回覆: 85
  • 追帖: 1
+3
經過長達一個月的比賽後,今屆俄羅斯世界盃終於來到最後一個比賽日,有波迷趁機趕緊投注,但有人疑因填寫彩票問題出手打傷職員!晚上9時許,比賽仍未開始,一名老翁便前往油麻地上海街的馬會投注站買波,並要求職員協助「填飛」,其間懷疑二人之間溝通出錯,老翁責怪職員「填錯飛」,又直斥「乜你咁X蠢」,未幾更情緒激動...

呀藍伯賭波輸哂生果金發脾氣
民建聯快D派米油減怨氣

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20180715/58446485

對壞人仁慈等於對社會殘忍
對住D見高拜見低踩無人性的會員 黑名單最簡單直接,以免中陷阱

有競爭有進步
壟斷行業收縮
點解要咁講  -「乜你咁X蠢」
呢個「本土呀伯」洗唔洗咁躁呀???
又「粗口」,又「暴力
「違法達義」係唔存在㗎
「本土呀伯」係咪睇得 TV 太多

宜家呢句「乜你咁X蠢」真係啱晒呢個「本土呀伯」
引用:
原帖由 羅賤宰 於 2018-7-16 04:47 AM 發表
經過長達一個月的比賽後,今屆俄羅斯世界盃終於來到最後一個比賽日,有波迷趁機趕緊投注,但有人疑因填寫彩票問題出手打傷職員!晚上9時許,比賽仍未開始,一名老翁便前往油麻地上海街的馬會投注站買波,並要求職員協助「填飛」,其間懷疑二人之間溝通出錯,老翁責怪職員「填錯飛」,又直斥「乜你咁X蠢」,未幾更情緒激動...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/2 ...

非常歡迎 !

阿伯加入 !

自己填啦豬西 !

最後咪又係輸 !

佢咁叻自己填啦😓

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2018-7-16 04:47 AM 發表

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/2 ...
原來唔係怪阿伯打人,係叫政黨派野。

樓主 你點知阿伯係藍絲? 你識嘅?

引用:
原帖由 refugee 於 2018-7-16 07:31 AM 發表
填錯啫,最多咪填過囉,駛唔駛狂毆啊!?

香港人真係她兇殘啊!
最緊要係 唔係怪阿伯打人 係叫政黨幫阿伯

支持得劉老千嘅,價值觀同邏輯都怪異過人。

引用:
原帖由 ka626168 於 2018-7-16 07:03 AM 發表
自己填啦豬西 !
最後咪又係輸 !
三千萬,德國贏

「乜你咁X蠢」

咁似肥佬黎當日屌記者嘅語氣??

引用:
原帖由 tony.hk 於 2018-7-16 08:06 AM 發表
「乜你咁X蠢」

咁似肥佬黎當日屌記者嘅語氣??
呢句野天下無敵掛 ! ?

但係邊個講先得喇 ! ?

劃錯咗克羅地亞 ?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]