• 瀏覽: 3,309
  • 回覆: 14
😨😨

傻閪遇著的士狗

引用:
原帖由 Pink-puncher 於 2018-7-2 10:36 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=QJiEOoN6dsA
真系無聊。

的士佬遇到癲人傻雞,真係唔好彩。

遇到個傻既,的士司機好慘阿🙃

世界之大冇奇唔有,腦殘

吾明的乞兒仲咩咁鍾意鬧人。。仲要鬧到好似發癲咁。。呢班人真係吾死無用。。的士佬送佢地一程落地獄啦。。

引用:
原帖由 狂收股息 於 2018-7-13 09:53 AM 發表
吾明的乞兒仲咩咁鍾意鬧人。。仲要鬧到好似發癲咁。。呢班人真係吾死無用。。的士佬送佢地一程落地獄啦。。
整D 疑似攬山攬柱都嚇撚死喇...

又係無知女乘客以為在他人的交通公具上講粗口,唔係犯法!
要話俾呢位刁婦知,佢係人哋交通工具上講粗口(係犯法)
就算係(醫院地方講粗口都係犯法)呀

乘客好無聊,好仆街.

gg

引用:
原帖由 acer2014 於 2018-7-22 02:09 AM 發表

整D 疑似攬山攬柱都嚇撚死喇...
係都冇辦法、報警警方都晤會受理。
懲教署公然《殺人無王管》、警方還唔管。
皆因行政長官、保安局局長、警務處處長個腦食《屎》了、應該去打靶子了。

引用:
原帖由 室內設計師 於 2018-7-22 03:51 PM 發表
又係無知女乘客以為在他人的交通公具上講粗口,唔係犯法!
要話俾呢位刁婦知,佢係人哋交通工具上講粗口(係犯法)
就算係(醫院地方講粗口都係犯法)呀 ...
邊個講講粗口犯法、懲教署公然《殺人還唔犯法》、你去問下行政長官、保安局局長、警務處處長會唔會了你。

引用:
原帖由 高大默默的獅子 於 2018-9-8 03:38 PM 發表

邊個講講粗口犯法、懲教署公然《殺人還唔犯法》、你去問下行政長官、保安局局長、警務處處長會唔會了你。
政府部門還用來推卸責任的。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]