• 瀏覽: 5,939
  • 回覆: 70
引用:
原帖由 HKvigilante 於 2018-7-22 01:13 AM 發表

我講的是事實,殺人就係有罪!
普遍WC都係選擇性失明,對西方人的暴行視而不見,只懂不停地抹黑中國!
妳喺西人否?噉關注佢地?華人被殺推左走右乜絲物C!行不通了。
歷史記錄了……
殺華人最多是共產黨。

引用:
原帖由 20168 於 2018-7-22 11:30 AM 發表

妳喺西人否?噉關注佢地?華人被殺推左走右乜絲物C!行不通了。
歷史記錄了……
殺華人最多是共產黨。
你所說的正好就是我提及的雙重標準,西方經常用有色眼鏡看中國,但對自己四處侵略(例如伊拉克、敘利亞、阿富汗)就視而不見!相反,為什麼我要聽你擺佈,不能批評西方?這就是你的洋奴心態!

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-6-11 10:50 PM 發表

佢係香港最高級嗰位
廿幾年前嘛……

末末末末末……………………代…………

你唔提,我仲以為佢死咗添

引用:
原帖由 HKvigilante 於 2018-7-22 01:54 PM 發表

你所說的正好就是我提及的雙重標準,西方經常用有色眼鏡看中國,但對自己四處侵略(例如伊拉克、敘利亞、阿富汗)就視而不見!相反,為什麼我要聽你擺佈,不能批評西方?這就是你的洋奴心態! ...
一句洋奴就知道妳要翻廠實弱。

引用:
原帖由 20168 於 2018-7-22 04:42 PM 發表

一句洋奴就知道妳要翻廠實弱。
我就係每句話都講中了你的雙重標準和奴性,你無從辯駁!你可能有強迫症,但我喜歡講乜就講乜,不會隨你擺佈!

引用:
原帖由 HKvigilante 於 2018-7-22 04:55 PM 發表

我就係每句話都講中了你的雙重標準和奴性,你無從辯駁!你可能有強迫症,但我喜歡講乜就講乜,不會隨你擺佈!
實弱好瞓啦…… ^o^

引用:
原帖由 20168 於 2018-7-22 06:26 PM 發表

實弱好瞓啦…… ^o^
無令壽堂食得咁多弱,可惜食唔清啲️獨,陀住你️獨入腦,搞到你智力受到障礙!

尾國點樣對加州獨立呀,西班牙又點樣對加泰獨立呀?而家我中國要打擊港獨狗就係打壓民主?調理農務插花安系呀!

狗屎垃圾都可以叫遺士

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]