• 瀏覽: 13,988
  • 回覆: 149
+4
海洋垃圾,山長水遠運到中國,有唔係芯片,遲些美國不賣芯片都會是成為海洋垃圾,
無腦美國jump jump,唔好玩死美國國民,自制國家垃圾,
海洋垃圾運去加拿大,地方夠大又近到

唔歌頌會記住你

引用:
原帖由 將軍玩熊完 於 2018-5-5 12:15 PM 發表

送去3哥度
三哥應該開心到無人有!

入口垃圾其實是一門很賺錢的生意

引用:
原帖由 酒店野性的OL 於 2018-5-7 06:48 PM 發表

三哥應該開心到無人有!
集體回憶

引用:
原帖由 織田信長 於 2018-5-4 01:16 AM 發表
佢唔係日日歌頌習總咩
他們肯定收了習帝的銀子

引用:
原帖由 hangten 於 2018-5-4 05:16 發表

所有美國境內嘅大陸人都應該行出嚟咁講, 返回中國.  唔要美國國籍同綠卡
美國還晒錢嗰陣,中國人就冇義務幫助啲美國佬,自家然會回國!
家陣係美國跪低求啲中國人唔好走,借錢俾佢地洗,
你叫啲中國人一吓子走晒,人家美國佬即刻破產,
叫全世界嘅債主情何以堪呢?

引用:
原帖由 花師垃 於 2018-5-4 23:07 發表

美國去殺人搶錢你看不到嗎?你是否選擇性失明的人呀?
美國人買槍殺人係因爲要章顯自由。
我地睇唔過眼就叫專制。

引用:
原帖由 wasana 於 2018-5-7 01:26 PM 發表

唔明就問我,
估親都錯。
我講緊泛民港獨班畜牲。
更加重點指明係投呢群畜牲的奴才。
睇你個嘜頭就知邊個係畜生,只係奇怪畜生都會打字姐。

引用:
原帖由 Lag爆妹 於 2018-5-4 12:12 AM 發表
中國的一紙禁令將「洋垃圾」盡數擋在國門之外,這讓美國近幾個月來飽受垃圾無處可去的煩惱,特朗普也隨之開啟了「蠻不講理」模式,屢次指責中國停收洋垃圾是違反WTO義務,並要求中方取消此禁令。然而,與特朗普的「惱羞成怒」相反,美國媒體卻意外地一致倒向中國,稱讚中國禁止洋垃圾地舉動推動了全球綠色行動。
http://www.bml.orgs.one/images/image/115/11586411.jp ...
什麼叫"意外地一致倒向中國",中國這樣熱愛和平,熱愛人民,熱愛自由,熱愛環保的超級經濟強國,傳媒和環保機構當然擁護歌頌啦!大家也見外國人都爭相申請移民到中國來。也送孩子來中國留學。大家都開始講普通話,遲些普通話會變成所有人的母語。
大哥,可以吧?

引用:
原帖由 wasana 於 2018-5-9 08:42 AM 發表

膚淺的白痴!
睇睇就知?
你叻過傻特啦。
你主人迫你做"假髮狗"?可憐!

引用:
原帖由 wasana 於 2018-5-9 11:09 PM 發表
咁你主人幫你入左籍未呀?
個名你自己post,我入乜籍右係你講既,證明癈人癈post自己作野係香討搵食!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]