• 瀏覽: 11,325
  • 回覆: 88
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 戇豆神童 於 2018-4-23 05:13 PM 發表
中國只會報喜不報憂!
美國都係,
假如你做領導人都係。

中國近期太過突出,人怕出名,豬怕肥。
美國佬實搞你。

唔緊要啦!所羅門歷史上同澳洲關繫較密切,不過E家都有唔少華人。今次中美之爭,中國政府係時候要痛定思痛,制定長遠科技發展國策,自強不息,持之以恆,將來必有所得!

工程預計需要7000萬美元

引用:
原帖由 Hung196108 於 2018-4-22 12:27 發表
可能二標做,收頭標錢,中間差價去左邊?大家明白的。
中標嗰間公司會否判給華為做.大家明白的.

幾億元工程,投到都得淡笑,香港政府派錢手續費都幾億

引用:
原帖由 bchk1842 於 2018-4-22 01:53 PM 發表
光復澳洲,驅除支拿
澳洲人民站起來
Australian People Stand Up
老美 cut佢總理電話,重要死跟老美,咁既國格,佢地都係趴落地好D

傳出,本土都傳出港獨廢青全部食屎大。

袋鼠仔不漏都反華歧視亞洲人架啦,不過以前唔夠膽講。依家見美國侵侵擔旗就即刻去跟車,不過班傻仔唔記得左自己係亞洲隔離島國,以為自己係歐洲大國。四面環海幾千公里,仲得果幾千萬人就想同大陸好似美國咁玩大人遊戲,但係其實美國當係籌碼,死左冇相幹。袋鼠國等比人打殘同新西蘭自high 啦

引用:
原帖由 如果我變成回憶 於 2018-4-22 12:18 PM 發表
證明 中國真係強大左
全世界都驚中國 越來越強大
他們怕得要死。就係要在仲有能打壓之前打壓,如果唔係將來佢哋就重弱勢。 啲人成日話中國啲嘢係假,如果真係又做又廢,又點解咁害怕。 可以不需理會, 心裏很誠實 ,做出來就已經代表這些人和國家心中 害怕。

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2018-4-22 12:50 PM 發表

唔係神大憎鬼厭,只係美國及其犬牙怕中國強大,比壓力所羅門羣島,否則所羅門已跟華為簽約。因所羅門係微小國,無法頂住美國淫威。而香港漢奸,之所以憎中國,因為他們賣國求榮、咁心做白種人嘅奴才!
但這些廢柴,一面享受緊中國比香港嘅好處,但另一方面就不斷喺度罵和抹黑,呢啲人先至雙面人,雙重標準。
有本事就看看家中有幾多嘢係中國造,有關嘅產品全部掉曬出街,唔好用。 記住水都唔好飲,今晚食飯啲餸菜呀,睇下有乜嘢係由中國運落嚟,都唔好食喎,咁有骨氣,知唔知呀。
食咗呀正契弟 ,腸穿肚爛知唔知。😂

引用:
原帖由 hangten 於 2018-4-22 11:33 AM 發表
將大陸人逐出澳洲
那面才不分什么大陸港台呢,“你們通通是黃禍,我們純種大不列顛的白種人至上!”

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]