• 瀏覽: 1,901
  • 回覆: 13
黃絲父涉虐殺臨臨,連馬浚偉都忍唔住鬧爆!5歲女童臨臨及其8歲胞兄逸仔疑遭生父、繼母殘酷虐待,臨臨更因而死亡。兩位天真可愛的孩子遭逢悲劇,掀動了全港市民的心,包括素來正氣溫文善良的「馬仔」馬浚偉。馬仔大罵這對父母及幫兇的外婆為「人渣」,坦言希望二人終身監禁,並表明願意領養孤苦無依的逸仔.........

新聞來源連結:
https://hkgpao.com/articles/173816

馬先生講得好,人渣應該要下地獄!

願他們進入地獄受永火煎熬,熊熊烈火永不止熄。

姓馬既又扮撚哂仁義道德。

並表明願意領養孤苦無依的逸仔.........

一言為定,唔好口輕輕

引用:
原帖由 石塘咀學店. 於 2018-1-10 09:10 PM 發表
並表明願意領養孤苦無依的逸仔.........

一言為定,唔好口輕輕
哥哥有生母及祖母,基本上不大可能讓別人領養

多餘啦
如果真係有神
我又想問條細路做過D乜
要受哩D咁慘?

我唔理乜神
話之你係乜教
容許有D人渣長期做衰嘢?
咁好明顯係你D神失職啦

引用:
原帖由 Parkwood 於 2018-1-10 10:45 PM 發表
多餘啦
如果真係有神
我又想問條細路做過D乜
要受哩D咁慘?

我唔理乜神
話之你係乜教
容許有D人渣長期做衰嘢?
咁好明顯係你D神失職啦
唔識唔好咁口響 因果業報唔係我等凡人能夠參透 前世因今生果

引用:
原帖由 蒲王91 於 2018-1-10 10:49 PM 發表

咁如果响第一世果陣
所謂嘅神盡職D
响事件偏離正道果一刻制止
又何來前世因今世果呀?

講明先,我只係唔鍾意哩D事件上講D死後會點嘅嘢
唔係質疑大家嘅良心

引用:
原帖由 ichthys2 於 2018-1-10 08:18 PM 發表
黃絲父涉虐殺臨臨,連馬浚偉都忍唔住鬧爆!5歲女童臨臨及其8歲胞兄逸仔疑遭生父、繼母殘酷虐待,臨臨更因而死亡。兩位天真可愛的孩子遭逢悲劇,掀動了全港市民的心,包括素來正氣溫文善良的「馬仔」馬浚偉。馬仔大罵 ...
Гнилой фашистской нечисти

Загоним пулю в лоб,
Отребью человечества
Сколотим крепкий гроб!

We shall drive a bullet into the forehead
Of the rotten fascist filth,
For the scum of humanity
We shall build a solid coffin!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2018-1-10 20:18 發表
黃絲父涉虐殺臨臨,連馬浚偉都忍唔住鬧爆!5歲女童臨臨及其8歲胞兄逸仔疑遭生父、繼母殘酷虐待,臨臨更因而死亡。兩位天真可愛的孩子遭逢悲劇,掀動了全港市民的心,包括素來正氣溫文善良的「馬仔」馬浚偉。馬仔大罵 ...
馬浚偉呢D先係人性!

無線教出,就係呢D

邊係黃絲淫賊可比!

引用:
原帖由 蒲王91 於 2018-1-10 10:49 PM 發表

因為沒有了忘川

黃絲有乜做吾出

成家無一個好人..包括生母都係...根本而家1X歲結婚已經說明佢地係有問題..

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]