• 瀏覽: 2,765
  • 回覆: 29
引用:
原帖由 thesun 於 2016-8-29 01:53 AM 發表

梁志祥 今年應該收收地皮 因為個人太KAI 。黃飛鴻 用傘都係立法會講。睇戲睇到上曬腦,㨂佢果個都智障。不過係唔知鐵票夠唔夠佢入閘姐
咁民建聯D人不嬲都咁上下質素, 佢地入閘不嬲係靠鐵票GA LA

引用:
原帖由 lesterlau2005 於 2016-8-29 09:44 AM 發表

咁民建聯D人不嬲都咁上下質素, 佢地入閘不嬲係靠鐵票GA LA
其實好多支持建制GA人 係想香港keep住發展

泛民/本土只講政治同派福利

錢從何來?

冇錢我比你超民主都冇
冇錢派條鐵比市民

引用:
原帖由 pkampk 於 2016-8-29 12:45 AM 發表 唔想香港死就投熱普城, 一票不能少,太上皇,皇上,國師,丞相,大將軍。五席全入!丞相,何大律師一定贏
既然齊腳仲駛乜選「中華人民共和國香港特別行政區」下嘅立法局做中共奴隸啫?直接攻上北京自立為皇咪算囉!

引用:
原帖由 皇馬贏歐霸 於 2016-8-29 12:54 AM 發表
師兄你係咪活在過去呀?人民力量陳偉業係排名單第二,街工梁耀忠邊有選新西呀?佢係選超區,功課都未做學人評論
樓主亂up就唔好開poat喇,笑死人

新西建制派五席好隱(包括何君堯律師),同上屆一樣。泛民四席就有得爭,民主黨今屆出一隊應該有一席,公民黨一席,街工一席,最後一席就係民協同社民聯之爭

網民力量———》踢走中聯辦及其統戰部強力支持的賤人何君耀
全全投 鄭重泰
請廣傳👍🏻👍🏻👍🏻

[ 本帖最後由 spyware 於 2016-8-29 09:06 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

建制派奪取新界西九席毫無難度,民建聯兩張名單坐四望六,新民黨兩席,何君堯律師一席,反對派必定全軍覆沒。

熱普城入唔到立會,香港未來呢幾年只會越來越人治

引用:
原帖由 theharbourside 於 2016-8-29 01:47 PM 發表
建制派奪取新界西九席毫無難度,民建聯兩張名單坐四望六,新民黨兩席,何君堯律師一席,反對派必定全軍覆沒。
建制派最多五席

引用:
原帖由 kennylong97 於 2016-8-29 07:27 PM 發表
熱普城入唔到立會,香港未來呢幾年只會越來越人治
熱普城必定全軍覆沒

有票一定投比垃圾桶

香港係髮棺治港呀

好擔心黃浩銘吸票太多惹來其他犯民追殺

引用:
原帖由 circa 於 2016-8-29 08:50 PM 發表

熱普城必定全軍覆沒
熱普城永續基本法呢個理念正確....

支持何君堯律師

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]