• 瀏覽: 3,594
  • 回覆: 55
引用:
原帖由 eellii 於 2016-2-19 12:44 PM 發表 哈哈,你既智慧就即係九嗡?香港有三萬億美金儲備咪多過大陸?唔怪得你以為自己巴九閉過大陸人。截至2015年1月底,外匯基金總資產為32,191億港元,境外資產為27,645億港元,即3,487億美元。http:/ ...
佢地最叻作野,同毒果一向作風相近

講作野我相信冇人及思歪條倫羊啦

引用:
原帖由 henry12345 於 2016-2-20 01:32 PM 發表
cy又作過咩呢,講大話唔算作野

引用:
原帖由 henry12345 於 2016-2-19 11:36 發表
英國並無虧欠香港,英國人離開時已留下3萬億美元儲備,最後一任港督彭定康亦建立了制度,令港人治港更容易實現。
事實都搞唔清楚
香港97年外匯儲備為700億美元
http://www.hkma.gov.hk/eng/key-i ... s/1997/970919.shtml
香港政府本地化亦並非由扒剩糠開始
港英餘孽真水皮

引用:
原帖由 henry12345 於 2016-2-20 13:32 發表
例如?

引用:
原帖由 henry12345 於 2016-2-19 01:21 PM 發表
5毛把口頂得幾耐呀,民主咁易屈服就唔洗坦克啦
你班5毛對唔住全世界都可以,但對得住自己子孫咩
等天收啦
單單反政府、反中國就叫「民主」,非黑即白,怪不得連「民主」黨
亦容不得異聲。

不能不承認,我有一樣不及鄧先生,是因為我沒有一個本事的爺爺

鄧氏家族在香港幾百年, 英人出於管治需要提拔了不了鄉紳, 鄧肇堅爵士是主要的其中之一, 其後成具影嚮力的社會領袖和知名慈善家, 鄧氏家族與英人淵源深遠, 其後人懷戀英情結是免不了.

引用:
原帖由 henry12345 於 2016-2-20 01:32 PM 發表
共產黨 : 佢作野好唔好 , 我唔理 , henry 你乖乖聽佢話就得喇

哈哈 .....

人在做天在看,
天理循環
你可以對唔住全世界
你對得住你子孫嗎!

引用:
原帖由 henry12345 於 2016-2-22 11:19 AM 發表
人在做天在看,
天理循環
你可以對唔住全世界
你對得住你子孫嗎!
哈哈 .... 今朝左邊鼻哥窿有點癢 .... 一定係 ... 天理循環

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]