• 瀏覽: 2,824
  • 回覆: 38
+2
引用:
原帖由 glycine 於 2016-2-18 04:46 PM 發表

你造乜成日 check 人 ip? 你係咪電訊公司做? check 到人ip,就盜人私穩?

你做乜成日妄想被人迫害? 你係咪青山院友? 以為妄想被迫害就有人肯DAP你?

引用:
原帖由 hkykh 於 2016-2-19 10:33 AM 發表

你做乜成日妄想被人迫害? 你係咪青山院友? 以為妄想被迫害就有人肯DAP你?
你無 check,點解你會知我用人地 programme 隱左自己個 fix ip?

引用:
原帖由 glycine 於 2016-2-19 11:13 AM 發表

你無 check,點解你會知我用人地 programme 隱左自己個 fix ip?
你ABC邊隻眼睇到我講過我話知你乜IP呀

鬼拍後尾枕自己爆出黎...................同埋你身冇屎既話,點解要用programme隱藏自己既IP呀

引用:
原帖由 hkykh 於 2016-2-19 01:35 PM 發表

你ABC邊隻眼睇到我講過我話知你乜IP呀

鬼拍後尾枕自己爆出黎...................同埋你身冇屎既話,點解要用programme隱藏自己既IP呀
係人都知我反迷信,你就屈我法輪工!話無 check 我 ip?搵鬼信呀!正一大話精!

我有冇咁便宜你,俾個 fixed ip 你 hack 我機呀!

各位用 fixed ip 小心呢條友!

引用:
原帖由 glycine 於 2016-2-19 04:13 PM 發表

係人都知我反迷信,你就屈我法輪工!話無 check 我 ip?搵鬼信呀!正一大話精!

我有冇咁便宜你,俾個 fixed ip 你 hack 我機呀!

各位用 fixed ip 小心呢條友!
法輪大發同CHECK IP有乜關係

乜原黎法輪姑婆你IP用法輪大法IP架?

引用:
原帖由 hkykh 於 2016-2-19 05:19 PM 發表

法輪大發同CHECK IP有乜關係

乜原黎法輪姑婆你IP用法輪大法IP架?
你終於認啦!

引用:
原帖由 glycine 於 2016-2-19 06:04 PM 發表

你終於認啦!
你又妄想症發作,妄想人地認呀?

引用:
原帖由 hkykh 於 2016-2-19 07:50 PM 發表

你又妄想症發作,妄想人地認呀?

你妄想症嚴重 d,你妄想人地有妄想症!

初一逛旺角見到有一張勸世文貼左系路牌中~大少奶見有意義就影左落來.....

附件

scaledBitmap14560924113940.jpg(73.26 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]