• 瀏覽: 2,069
  • 回覆: 10
俄羅斯國家安全會議副主席、前總統梅德韋傑夫(Dmitry Medvedev)警告,如果有國家應國際刑事法院決定,試圖向總統普京(Vladimir Putin,又譯普丁

老俄話導彈將直接飛翔德國的議會、辦公室,你德國敢還拖嗎?你就沒呢個實力,講咗都係笑話!但人哋老俄,真係有呢個實力!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/880766/梅德韋傑夫-誰敢拘捕普京就等同對俄宣戰

拘條毛咩⋯又G7啦 深府果邊應酬班追隨者,得翻D媒體和從盜選上位的文官等、其餘都沒了  包括銀行也被充公了凍結了。

那些歐美得個講字,佢地點敢呀

都係得個講字既姐,我出世咁耐,未聽過有國家領導人比人拉的,有的話真係奇聞勒~~~

引用:
原帖由 剎華 於 2023-3-25 15:39 發表

都係得個講字既姐,我出世咁耐,未聽過有國家領導人比人拉的,有的話真係奇聞勒~~~
伊拉克薩達姆侯賽因和利比亞強人 

引用:
原帖由 hum~ 於 2023-3-25 15:41 發表

伊拉克薩達姆侯賽因和利比亞強人 
唔係直頭做呱左咩?麥有坐監?小弟真係見識小勒~~~~

引用:
原帖由 剎華 於 2023-3-25 15:44 發表

唔係直頭做呱左咩?麥有坐監?小弟真係見識小勒~~~~
先坐監,後處決。普京也可能一樣,要看看俄佬齊唔齊心了。

引用:
原帖由 hum~ 於 2023-3-25 15:48 發表

先坐監,後處決。普京也可能一樣,要看看俄佬齊唔齊心了。
果D山寨小國黎,點同俄羅斯比?伊拉克比老美恰慣,老美人睇佢地唔順眼,所以做低佢~~但普京係麥人?豈能被這樣殺死?

引用:
原帖由 剎華 於 2023-3-25 15:51 發表

果D山寨小國黎,點同俄羅斯比?伊拉克比老美恰慣,老美人睇佢地唔順眼,所以做低佢~~但普京係麥人?豈能被這樣殺死?
如果有俄佬想做新總統,串通老美,有可能。

敢?佢係我面前我敢喎! ... 

《香港01》打咗斧頭。
梅德韋傑夫亦咁講:
想拘捕普京嘅人係笨蛋,弱智,例如德國司法部長。
佢問,德國司法部長係律師嚟,係咪呢?佢知唔知自己講乜?
又問,德國司法部長明唔明,拘捕普京即係宣戰?佢講書係咪好渣㗎? 
有片:
https://www.bitchute.com/video/MCv2Ji6u6Rso/

主題標籤 #俄羅斯
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]