• 瀏覽: 2,510
  • 回覆: 15
慕尼黑安全會議(Munich Security Conference)2月17日在德國開幕,美國副總統賀錦麗(Kamala Harris)分別會晤德國總理朔爾茨(Olaf Scholz)與法

翻譯:即係話德國佬、法國佬,你哋要聽美帝枝笛。北溪就係前車之鑒!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/868676/慕尼黑安全會議-賀錦麗晤德法領袖-稱在對華議題保持緊密一致

真係可以緊密一致?

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-2-18 18:26 發表

真係可以緊密一致?
咁要睇下CIA手上幾多兩位領袖既黑材料。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2023-2-18 18:47 發表

咁要睇下CIA手上幾多兩位領袖既黑材料。
美狗應該唔夠膽玩咁大.

你哋係民,尾國係主!所以一定緊密一啟!

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-2-18 18:26 發表

真係可以緊密一致?
法國比美國搶潛艇生意  
德國比美國炸咗北溪  
都當從來未發生過, 歐豬並非浪得虛名

傻咁麗含L完先講?

拜登氣瘋!德國慕尼黑安全會議會場外卻配有華為製天線,而且德國電信業者也承認消息,歐洲大國包括德國、義大利、波蘭、葡萄牙、奧地利和西班牙等,仍繼續購買大量中國5G設備。
自我感覺良好

氣球事件,德國和法國,無出聲。。。🤭

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2023-2-18 19:14 發表

法國比美國搶潛艇生意  
德國比美國炸咗北溪  
都當從來未發生過, 歐豬並非浪得虛名
法國實力唔夠美國強, 德國又係戰敗國, 仲有美狗駐軍, 唯有暗啞抵啦.

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-2-18 19:23 發表

法國實力唔夠美國強, 德國又係戰敗國, 仲有美狗駐軍, 唯有暗啞抵啦.
單打獨鬥肯定無得玩, 成立歐盟目的係咩 三十個打一個美國

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2023-2-18 19:26 發表

單打獨鬥肯定無得玩, 成立歐盟目的係咩 三十個打一個美國
美狗已經喺歐盟各國插哂針, 要反佢唔係咁易.

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-2-18 19:31 發表

美狗已經喺歐盟各國插哂針, 要反佢唔係咁易.
成班都係 歐洲病夫 sick man of europe

民主自由國家同聲同氣.

再炸你一條北溪😊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]