• 瀏覽: 31,983
  • 回覆: 169
  • 追帖: 2
+3
引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-8 07:50 發表

黑記成能日講, 要保護消息來源 wor
我都唔明點解係公開播, 而唔係閉門播

曱甴失哂蹤

黑甴音樂椅遊戲 開始  ready?

引用:
原帖由 PPWS 於 2023-2-8 08:01 發表

我都唔明點解係公開播, 而唔係閉門播
法庭播=公開播?? 你可以錄影???

引用:
原帖由 扯旗幫 於 2023-2-7 18:31 發表

會不會係鄺癲神?
逃生

引用:
原帖由 老屈 於 2023-2-7 19:22 發表

這種不是循正常途徑獲得的證據都可以呈上來當證據,現在真的無法無天成這樣。
你都幾好笑,咁呢個喺咪現場錄嘅先?如果係就係事實係證據,使唔使擺晒cam打晒燈嚟錄先算正式?美國日日傳媒引述,專家估計,知情人士透露等嘅非正式消息嘅中國新聞你唔講嘅?

引用:
原帖由 87er 於 2023-2-8 08:28 發表

逃生
我都覺得逃生大熱 
佢真係好少上身.....比人拉+協助調查+扣留etc 次數都非常少...... 
super 老古惑+老屎忽黎

引用:
原帖由 老屈 於 2023-2-7 19:22 發表

這種不是循正常途徑獲得的證據都可以呈上來當證據,現在真的無法無天成這樣。
係㗎!對乎教畜係要呢啲手段,呢啲冚家剷抵死㗎!

點只咁簡單呀?當呢班人定咗罪,有份投票嘅都係-分子,到時隨時可以告,投過票嘅快啲移民躝屍趌路啦!

等判20年啦

引用:
原帖由 扯旗幫 於 7-2-2023 06:31 PM 發表

會不會係鄺癲神?
好大機會

引用:
原帖由 qp08 於 2023-2-7 21:15 發表

有31人認罪,人證物證俱在,都唔知有乜好拗?如果罪成真係10年走唔甩,而家仲死拗係咪捉蟲呢
我想知認罪班人渣,減刑最多可以減幾多?

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2023-2-7 15:38 發表

局中局、誰中伏 
根本個個都偷拍、錄音留作記錄以備不時之需,黑暴心態

引用:
原帖由 cwbguy 於 2023-2-7 18:46 發表

自從戴生將『佔中』講成『去飲』,
甚至對住鏡頭話『佢叫人佔領中環,但班人佔的係金鐘,唔關佢事』,
己知呢條友幾蹜骨
好記得佢嗰句:飮杯!當時幾意氣風發呀!好似可以隻手遮天,所有天下傻仔盡歸手中任點! 所以嗰陣時對呢個漢奸恨之入骨!😡😡

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-8 07:50 發表

黑記成能日講, 要保護消息來源 wor
涉及公眾的重大利益喎
一定要開名
邊個係金手指

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]