• 瀏覽: 54,448
  • 回覆: 403
  • 追帖: 1
+16
中國飛艇奔向自由

美國一個輕氣球都處理唔到

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2023-2-3 23:47 發表

時代唔同
呢件事即話俾人個呢個size嘅野雷達探測唔到
中國嘅小型飛行器可以漂洋過海去到美國腹地
如果可以搭載炸彈喺飛行器上就更令美國口擔心
現在無炸彈
都嚇到美國佬死
又話什麼防空系統?

引用:
原帖由 ep905 於 2023-2-3 23:45 發表
一個氣球已經嚇到美帝屁滾尿流
証明中國多麼強大,已經可以隨時攻擊美國本土。
一個氣球只是探路,但已經取得完美成功。下次放一萬個氣球攻擊美國。成日講中國威脅論,今次就威脅俾你睇。

航行自由

老尾一個氣球就咁能驚哈哈

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2023-2-3 23:33 發表

我地中國,係做過就會認!
重點

引用:
原帖由 christ201430 於 2023-2-3 23:07 發表
中國外交部發言人周五(3日)表示,中國無人飛艇誤入美國領空,對事件表示遺憾。中方將繼續同美方保持溝通,妥善處理這次因不可

原來咁easy入美國領空

新 ...
呢個其實係中國最先進既穩形間碟飛行器, 唔講得笑.
習大應該估唔到咁都會俾美軍偵測到.  

最想知隻飛艇係咪由中國經太平洋直接飛到美國?中途點樣加油

引用:
原帖由 christ201430 於 2023-2-3 23:07 發表
中國外交部發言人周五(3日)表示,中國無人飛艇誤入美國領空,對事件表示遺憾。中方將繼續同美方保持溝通,妥善處理這次因不可

原來咁easy入美國領空

新 ...
本來想用再出賣契哥俄國乞求放生一馬點知天要佢滅亡就.....

中國自由漂流,不接受抗議。

引用:
原帖由 Puke007 於 2023-2-3 23:35 發表
吾鐘意咪打佢落嚟,中方都冇阻止過。好似布林肯訪華都係-廂情願,吾鐘意咪來咯,返正大家都知佢哋過嚟拗著數。
最大問題講一套做一套,都唔知見黎做乜

引用:
原帖由 freemind1 於 2023-2-3 23:47 發表
根本亞爺拒絕佢到訪,打壓中國仲有嘜好談呀,為亞爺點讚
不知是誰叫布狗訪華?
當年楊老虎屌佢未夠喉

引用:
原帖由 maria95 於 2023-2-3 23:14 發表
好正常
呢單野係國與國之中好撚嚴重
當年日本就係利用呢種方法打美國

美國其實有晒經驗
唔鐘意咪打落黎囉~氣象艇都唔明你淆乜柒 最多唔當你宣戰嘞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]