• 瀏覽: 27,366
  • 回覆: 230
+4
下次吹大批間謀雀鳥闖領空

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-3 09:17 發表

咁大陸係邊度放???
又點樣可以去到美國本土上空????
其實高空噴射氣流,全世界都知流向!你想佢去邊大約會預計到!當然,佢可能係失控氣球都唔定,加上美國而家咩都係關國家安全事!再講,中國高分析衛星咁清使乜用呢啲控制唔到嘅氣球,真係專登比你知咩!
同埋科學家都會用氣象氣球係高空收集數據
你上睇YouTube 好多外國人玩用氣球🎈升個公仔上高空拍片再跌落嚟! 

仲有咩人會信呢啲垃圾報導?
有,民主邪教徒

UFO來
on9
50年前就出現過

引用:
原帖由 mail2002 於 2023-2-3 09:27 發表

其實高空噴射氣流,全世界都知流向!你想佢去邊大約會預計到!當然,佢可能係失控氣球都唔定,加上美國而家咩都係關國家安全事!再講,中國高分析衛星咁清使乜用呢啲控制唔到嘅氣球,真係專登比你知咩!
同埋科學家都會用氣象氣球係高空收集數據
你上睇YouTube 好多外國人玩用氣球🎈升個公仔上高空拍片再跌落嚟! 
高空有噴射氣流ok, 咁係邊度放氣球先
由海南島放經你up既高空有噴射氣流, 去美國本土呀

誤會咗啦,唔係氣球,係隔離隻雀呀

無擊落,無證無據佢又知係中國氣球?

月球都係中國間諜黎架!
快D擊落佢啦美狗

引用:
原帖由 leshui 於 2023-2-3 09:31 發表
無擊落,無證無據佢又知係中國氣球?
袁國勇都唔使儀器用目測

美國d人而家係咁吊美國政府點解仲唔射爆佢落嚟 

懷疑中國氣球!?

呢 D 係咪叫國家式被害妄想症? 

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-3 09:30 發表

高空有噴射氣流ok, 咁係邊度放氣球先
由海南島放經你up既高空有噴射氣流, 去美國本土呀
你真係叻!真係有可能!
https://youtu.be/ul4g7OoUhPw

哈哈哈,on 9有樣睇!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]