• 瀏覽: 48,343
  • 回覆: 315
  • 追帖: 2
+4
希望呢二條PK入罪。

呢啲PK自己做衰野, 仲要老屈差佬   陰質事做盡

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2023-2-3 06:34 發表
正一垃圾黑醫護,偷就偷啦,仲要學我老友 Eddie 咁俾人 BIN 到 C 眼出血都要搬龍門當自己嬴咗。  
宜家香港真係周街都係呢啲以為自己好X高尚嘅 Eddie 膠人。  

...
好心樓主就唔好將件人渣福佳Eddie同個衰貪心嘅醫生比啦

引用:
原帖由 cheung~~~~ 於 2023-2-3 07:57 發表
試過認識有人
買左百幾蚊野,跟住唔小心拎住袋幾蚊既野行出鋪就被報警上差館
啊sir會叫人認罪
佢會話你唔小心都好
你認罪最多判你守行為唔會留案底
然後就叫你認罪落口供
拎人嘢走唔小心 !

又唔見佢唔小心俾咗錢冇拎野走 ?

引用:
原帖由 wk221ab 於 2023-2-3 08:20 發表

拎人嘢走唔小心 !

又唔見佢唔小心俾咗錢冇拎野走 ?
俾咗錢冇拎野走, 違反賊仔code of practice 會被賊仔公會譴責做壞規矩

引用:
正一垃圾黑醫護,偷就偷啦,仲要學我老友 Eddie 咁俾人 BIN 到 C 眼出血都要搬龍門當自己嬴咗。  
宜家香港真係周街都係呢啲以為自己好X高尚嘅 Eddie 膠人。  

...
如果咁都打得甩,真係令人相信法律面前窮人含L

其實證據確鑿, 只係睇下有錢人點樣玩弄法律。

同阿邊個去邪骨場,話自己無起機一樣

引用:

...
冇嘟過出左門口吾係偷係乜

想打程序出錯,總之個官信就得啦,下次可以話讀大學時冇教過

引用:
原帖由 C皇 於 2023-2-3 08:37 發表

竊不是偷 擺明車馬係搶

引用:

...
邊間名牌幼稚園
哪間名校中學
誰會教導這樣的學生
校譽都俾她掃清

引用:
原帖由 silly_frog 於 2023-2-3 08:38 發表
想打程序出錯,總之個官信就得啦,下次可以話讀大學時冇教過
認知障礙都可以做醫生

引用:
原帖由 C皇 於 2023-2-3 08:37 發表

帶貨

你做得Eddie老友物以類聚都係咁仆街,唔好再話你老友自我批判先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]