• 瀏覽: 14,430
  • 回覆: 84
+3
台灣捷運職員「神救援」震驚外國人...影射民進/蔡政府"超前部署"非常快速回應!!  

引用:
原帖由 hk_fletcher 於 2023-1-16 08:59 發表
用6分鐘抹地就嚇親個鬼佬,個鬼佬弱痴姐,呆灣鬼島騙子又可以高潮??
台灣文宣質素就係如此!

引用:
原帖由 比卡超治港 於 2023-1-15 21:45 發表
我見D死港女,明明mtr不准飲食,但死都要揸杯'天仁茗茶'响車箱啜
唔止,仲有鬼仔鬼妹南亞裔都好鍾意入閘後同車箱內飲食

上次我去marketplace 見有人唔小心整跌氣水,唔洗2分鐘已經有阿姐嚟到搞撚掂,6分鐘仲好意思叫神救援,係咪有病

引用:
原帖由 hk_fletcher 於 2023-1-16 08:59 發表
用6分鐘抹地就嚇親個鬼佬,個鬼佬弱痴姐,呆灣鬼島騙子又可以高潮??
比我都嚇親啦,要6分鐘咁耐

引用:
原帖由 H叔 於 2023-1-16 14:22 發表

比我都嚇親啦,要6分鐘咁耐
仲要係繁忙鉄路內,6分鐘喎!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-15 20:54 發表
我去過台灣, 反而不滿佢地工作速度慢先真, 我係sogo買了東西排隊俾錢, 唔係人多喎, 有6至7人, 竟等了我半小時, 

最後我放棄, 要成車人在下面等我就唔好啦 
我住過台灣
果度D效率係咁上下
唔好同香港比了

倒瀉嘢,用6分鐘清潔,都要上新聞? 日日唱好台灣,都作啲有深度既故仔啦!

引用:
原帖由 gd4860ecc1954 於 2023-1-15 21:03 發表
如果喺茶餐廳唔小心倒瀉嘢,姐姐唔使三十秒就拖乾淨。
所以話喺香港做嘢,唔效率高就會畀人話,不過又會有人話係強迫勞動!
見識少 ..................360秒

引用:
原帖由 celica9204 於 2023-1-17 03:01 發表
倒瀉嘢,用6分鐘清潔,都要上新聞? 日日唱好台灣,都作啲有深度既故仔啦!
坐埋一.............台

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]