• 瀏覽: 68,557
  • 回覆: 518
  • 追帖: 1
+38
梗係用布袋彈啦 , 邊個上街 爆佢隻眼。

引用:
原帖由 小黑鋼 於 2022-12-4 13:58 發表

哎喲 
你老闆話唔清零啦
仲解封晒
點樣好呀?
仲唔快啲屌鳩你老闆?
🤣🤣🤣
白痴,咩老扳?明顯糸美國白紙人壓力

引用:
原帖由 追憶 於 2022-11-27 10:49 發表
新疆自治區烏魯木齊近日發生奪命火災,網傳涉事小區因新冠疫情關係實施封控,致消防車一度無法駛入。事後政府雖澄清傳言不實,但

大集會,反了反了:smi ...
似香港831?香港黃人同美國合作反大陸,應該全部拉之後嚴查

引用:
原帖由 追憶 於 2022-11-27 10:49 發表
新疆自治區烏魯木齊近日發生奪命火災,網傳涉事小區因新冠疫情關係實施封控,致消防車一度無法駛入。事後政府雖澄清傳言不實,但

大集會,反了反了:smi ...
立即要他們交出手機,家中電腦,去查網上記錄

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-12-4 19:06 發表

原來大大怕美國?

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-12-4 19:06 發表

清零撚
你地死晒去邊呀
你地怕左病毒共存所以先去黃泉?
🤣🤣🤣

引用:
原帖由 小黑鋼 於 2022-12-9 23:07 發表

清零撚
你地死晒去邊呀
你地怕左病毒共存所以先去黃泉?
🤣🤣🤣
錯,因為美國發動白紙,大陸立即下跪,再之前樓市大遊行,有機會都系地產同美國合作,令中共政策傾向地產,而其他行業比美國打擊,中國有機會集中炒地產,令中國似當年日本,有得今次白紙革命,將來就會收中共皮,而香港黃人出了不少力,暫時未見中共有解決方法,中國命危矣,行美國相反,才有機會,如順美國所想行,則可能亡

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-12-10 00:10 發表

錯,因為美國發動白紙,大陸立即下跪,再之前樓市大遊行,有機會都系地產同美國合作,令中共政策傾向地產,而其他行業比美國打擊,中國有機會集中炒地產,令中國似當年日本,有得今次白紙革命,將來就會收中共皮,而香港黃人出了不少力,暫時未見中共有解決方法,中國命危矣,行美國相反,才有機會,如順美國所想行,則可能亡
我唔囉
既然清零撚認為清零政策咁好
點解人民會反既?
唔通個個都想共赴黃泉?
😨😨😨

引用:
原帖由 小黑鋼 於 2022-12-10 02:29 發表

我唔囉
既然清零撚認為清零政策咁好
點解人民會反既?
唔通個個都想共赴黃泉?
😨😨😨