• 瀏覽: 56,755
  • 回覆: 351
  • 追帖: 1
+4
醫管局
高層

引用:
原帖由 054D 於 2022-12-8 16:38 發表

https://www.cclyun.com/cn/product/ccl-z2-w902-0011-windows.html

有所謂防損秤, 目的係比對貨物重量與掃描的貨物有無明顯差異
如配置2D, 3D CAM 可用AI對比貨物外觀與掃描有沒有大差異, 如有會識別出的
要逐件過磅仲煩, 買10個杯麵 掃一次 Qty打10

引用:
原帖由 ultane 於 2022-12-8 16:46 發表

你試過?
我親自目到過

黃埔D瓜

其實偷野告唔告得入事少,但如果呢兩位真係告得入,佢哋所有退休後嘅福利,例如長俸就會冇曬,呢啲先至係當事人點解要搵如駱應淦呢啲大律師同佢打…….
scan漏咗? 就係最貴嗰幾樣先至scan漏, Happy!
有時法律,係有錢人嘅玩意, 有時律師,就係受人錢財,替人消災嘅工具。
真相?與我何干?

就算問打科興定復必泰好又甚麼關係? 對你產生甚麼不公咩?

引用:
原帖由 s-chris 於 2022-12-8 16:54 發表

我親自目到過
得唔得講少少嚟聽下? 不過如果唔方便就算。

咁高人工偷千蚊嘢 兩條友正人渣 不過唔該啲阿蛇專業啲啦 如果俾呢條人渣打甩呢件阿蛇應該炒

重點係問打邊隻疫苗咩?就算問左又點?
唔通你去問人食左飯未,就可以當 當事人無偷過野咩??
你要問就問重點,了解下人地醫生點解偷野好過啦
真係9唔搭8,偷野問警察唔啦更既問題

輕鬆録取口供是不能的!以後是否嚴刑迫供?

閑話家常都唔問得

引用:
原帖由 ifung5 於 8-12-2022 16:31 發表

其實有嘅,辯方律師會話你先套我料,如果佢哋話服必太啦,咁警察會先入為主定為兩醫生為黃絲,所以落口供用咗個「偷」啲嘢嚟自已食,依句口供,疑犯都冇咁樣講,係警察有成見
其實如果咁樣都推翻到的話。喎洗有保安有閉路電視,根本香港法律都晒氣,人證物證俱在,如果自己無做過偷呢個行為,根本一早話可能掃唔到我比番錢啦,再者亦唔需要用呢 D 政治問題黎講啦

引用:
原帖由 ultane 於 2022-12-8 16:54 發表
其實偷野告唔告得入事少,但如果呢兩位真係告得入,佢哋所有退休後嘅福利,例如長俸就會冇曬,呢啲先至係當事人點解要搵如駱應淦呢啲大律師同佢打…….
有時法律,係有錢人嘅玩意, 有時律師,就係受人錢財,替人消災嘅工具。
真相?輿我何干?
唔會冇哂 自己走囉 公積金一毫子都唔會少咗
公務員先有長俸 醫管局有公積金強積2種

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2022-12-8 16:58 發表
閑話家常都唔問得
唔得 投訴你性騷擾

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]