• 瀏覽: 56,759
  • 回覆: 351
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 fufuck 於 2022-12-8 14:53 發表
常威來了
常威係天生神力唔識武功架😆

宋世傑審死官、轉移視線。

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-12-8 16:17 發表

未見過用重量去verify 邊到有
https://www.cclyun.com/cn/product/ccl-z2-w902-0011-windows.html

有所謂防損秤, 目的係比對貨物重量與掃描的貨物有無明顯差異
如配置2D, 3D CAM 可用AI對比貨物外觀與掃描有沒有大差異, 如有會識別出的

律師都唔係冇作用 咪打法律程序甩身   

刑事大狀打,識玩啦。

有曬片都打得甩!
周星馳審死官!

前陳笑始.........下屬,加上,No.1翻車集團成員,絕配。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-12-8 16:07 發表

你去counter 埋單都有機會 do多do漏, 週不時有
我一個月幫趁10次8次唔知咩, 所以我會計咗錢先去埋單
Do漏最貴嗰十樣,同中六合彩三獎應該差不多機會率

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2022-12-8 16:32 發表

其實一般人
睇得膠劇多
以為真係保持咸默
叫律師黎
就真係大哂

當人證物證俱在斷正
尤其現今年代
有CCTV拍哂全程
律師作用幾乎係零
頂多有臨終服務作用

等於末期病人找佢地醫生
收錢梗係話盡力有得醫
插下喉,打強心針,氣功'…
安慰下拖下波鐘咁解
但係有時法律d嘢唔係常人可理解。

貪曾終極判無罪,繼續享受退任特首之所有福利。小甜甜用牛油紙搶身家連輸2仗,終極贏得幾百億!

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-12-8 16:40 發表
律師都唔係冇作用 咪打法律程序甩身   
你明唔明, 就算今次原訟庭判有罪,
佢提多d論點出黎方便上訴時話個官無考慮呢樣果樣都有得打嘛
人地有策略架

引用:
原帖由 大圍寶叔 於 2022-12-8 16:41 發表
有曬片都打得甩!
周星馳審死官!
e+ 就係 chok 你法律程序出錯。

引用:
原帖由 s-chris 於 2022-12-8 15:52 發表

都唔係咁講
警察𠱁人係咪都認罪嘅技巧有時真係好高
你試過?

引用:
原帖由 大大寶 於 2022-12-8 16:43 發表

Do漏最貴嗰十樣,同中六合彩三獎應該差不多機會率
點解唔係嘟多咗呢, 一定係嘟漏咗 最貴十樣嘟多咗 咪可以即場發難喳 請律師告Aeon收多錢

引用:
原帖由 ultane 於 2022-12-8 16:46 發表

你試過?
黑暴應該試得多先甘講

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-12-8 16:45 發表

你明唔明, 就算今次原訟庭判有罪,
佢提多d論點出黎方便上訴時話個官無考慮呢樣果樣都有得打嘛
人地有策略架
無錯。睇得多法庭新聞都會知呢d嘢。

所以法庭係咪申張公義之地,各位看官自行判斷。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]