• 瀏覽: 41,994
  • 回覆: 284
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-12-8 11:47 發表

中國玩完了,只有炒房地,直到爆炸為止
聽太多 老燒 日日鳩吹
其實無益
佢老人家,都講華為,唔掂啦
講足幾年

引用:
原帖由 royrac2 於 2022-12-8 11:38 發表
不願透露姓名的知情人士表示

又係尼D無法証實, 但可製造聲音俾壓力人地. 
丑國霉體常做假消息假新聞

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-12-8 10:29 發表
美媒12月7日引述消息稱,荷蘭可能配合美國,對向中國出口晶片製造設備實施新管制。根據彭博社,知情人士透露,荷蘭官員正計劃在向中國出口晶片製造

光刻機只係做埋呢幾年生意,美國日本公司已成功用其他方法製造芯片,不用光刻機。

呢幾年吾賣,遲D無人買了。

中國人要記住荷蘭今天嘅決定。

一早已經決定咗搞全產業鏈.

唔配合會被人罰,唔係應該叫做強迫?強迫勞動=配合勞動?強迫性交=配合性交?又學到野,帝國真係教識我地好多人!誰大誰惡誰正確

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2022-12-8 10:34 發表

講真,
國家經濟爆破只要可以推到下屆, 就無謂得罪老尾  
扭一扭計, 兩邊好交代, 退休福利又漲一筆 ~
你覺得跪低就有餐安樂茶飯食?如果你跪低,西人俾舊屎你,你食唔食?

又係不願透露姓名嘅知情人士!彭博一日唔造假新聞唱衰中國唔安樂!

荷蘭 vs 美國

將謊言講百次,千次,不斷造謡,不斷造假,就係依啲所謂西方媒體!

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-12-8 11:47 發表

中國玩完了,只有炒房地,直到爆炸為止
一個壞鐘,一日都準兩次吖
呢句"玩完了",幾十年都未準過
仲廢過風水佬

中共就係可以“裁”班廢柴反對派呀
咁點丫?

引用:
原帖由 寒冬巨大的牛 於 2022-12-8 12:39 發表

你覺得跪低就有餐安樂茶飯食?如果你跪低,西人俾舊屎你,你食唔食?
你太搞笑,
唔係我跪低, 係荷蘭跪低
老尾俾舊屎佢食,佢又真係照食  
今屆安安穩穩, 民生經濟下屆咖事啦!!
有民主豉油 唔到你羨慕~~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]