• 瀏覽: 25,889
  • 回覆: 142
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 foxhode 於 2022-11-29 10:50 發表

我一早話爺蘇個仆街正一冚家鏟

引用:
原帖由 masatse009 於 2022-11-30 02:34 發表

當年細路時有場皇朝杯有去大球場同中學同學一齊睇,就趁唱日本國歌時,我地一齊舉中指屌柒日本仔,𠵱家d細路俾人洗腦洗到玩返自己國歌,唔怪之得人話呢兩代年青人可以放棄
角歌 ?呸 ,, CHIAN

引用:
原帖由 華春班褲署長 於 2022-11-30 02:59 發表

角歌 ?呸 ,, CHIAN
哦! 講嘢閃閃縮縮,怕咗國安法?🤭

大白cosplay 入場,即時被球迷當波一場踢出球場

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2022-11-28 23:37 發表
卡塔爾(Qatar)世界盃舉行期間,兩名英格蘭球迷因裝扮成十字軍而遭當地安全人員脫光衣服示眾。國際足球協會(FIFA)還因此警告,若英格蘭球迷11月25日穿十字軍道具服裝,將被禁止入場觀賽。

他們準備入場時遭警員攔下,職員前來問「你是來殺死穆斯林(Muslims)的嗎」,又沒收球迷的劍和盔甲。兩名球迷稱,他們被迫脫掉剩下的衣服,站在那裏全裸示人,之後才允許入場觀賽。

原文網址: 世界盃 ...
自己申請!

西人思維,就算當面問候你娘親,你都只可以笑笑口講你自己錯,如果唔係你就係邪惡🤭

英美歐西人身毒人,加上仆街香港黃人,最鍾意去挑釁,然後就扮可憐,極陰險惡毒。

On9無極限

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2022-11-30 07:15 發表

哦! 講嘢閃閃縮縮,怕咗國安法?🤭
支人真瘋趣

引用:
原帖由 masatse009 於 2022-11-30 02:34 發表

當年細路時有場皇朝杯有去大球場同中學同學一齊睇,就趁唱日本國歌時,我地一齊舉中指屌柒日本仔,𠵱家d細路俾人洗腦洗到玩返自己國歌,唔怪之得人話呢兩代年青人可以放棄
其實係同教育宣傳有關。 我中等年紀,所以我阿爺個代係經歷過三年零八個月。所以我係細個係聽到過佢地講當年日本人係點。

但你同後生少少,或者無經歷過個家庭。你係無辦法溝通呢d野。佢地完全係無聽過當年個慘況。

咩一切都過去啦。咩原諒日本人。完全唔明白個係。日本人根本就無變過。佢地有機會就會又來。

阿拉伯點解咁反感d球迷咁著衫。其實唔係衫個問題。而係,佢地發現。白人根本就無反思同改過。一有機會,十字軍又來。

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2022-11-29 11:35 發表

你試吓著住納粹軍服係以色列行個圈
你試下唔著衫褲返北京

民主國家

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2022-11-30 20:23 發表
民主國家
奴才廁所.. 終嘩仁聞共平國

引用:
原帖由 華春班褲署長 於 2022-11-30 21:18 發表

奴才廁所.. 終嘩仁聞共平國
白皮豬享受剝光豬服務

搞事者,趕出境

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]