• 瀏覽: 25,864
  • 回覆: 142
  • 追帖: 1
+4
帶埋武器入場?

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2022-11-28 23:37 發表
卡塔爾(Qatar)世界盃舉行期間,兩名英格蘭球迷因裝扮成十字軍而遭當地安全人員脫光衣服示眾。國際足球協會(FIFA)還因此警告,若英格蘭球迷11月25日穿十字軍道具服裝,將被禁止入場觀賽。

他們準備入場時遭警員攔下,職員前來問「你是來殺死穆斯林(Muslims)的嗎」,又沒收球迷的劍和盔甲。兩名球迷稱,他們被迫脫掉剩下的衣服,站在那裏全裸示人,之後才允許入場觀賽。

原文網址: 世界盃 ...
我一早話爺蘇個仆街正一冚家鏟

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2022-11-29 10:26 發表

其實現今有人工受孕和 test tube baby.
上帝可能用類似這形式,
令馬利亞生下bb.
未必一定要發生性行為,先生到孩子......
話說已有研究, 耶穌其實有好幾個兄弟姊妹, 而且耶穌唔係排第一

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2022-11-28 23:37 發表
卡塔爾(Qatar)世界盃舉行期間,兩名英格蘭球迷因裝扮成十字軍而遭當地安全人員脫光衣服示眾。國際足球協會(FIFA)還因此警告,若英格蘭球迷11月25日穿十字軍道具服裝,將被禁止入場觀賽。

他們準備入場時遭警員攔下,職員前來問「你是來殺死穆斯林(Muslims)的嗎」,又沒收球迷的劍和盔甲。兩名球迷稱,他們被迫脫掉剩下的衣服,站在那裏全裸示人,之後才允許入場觀賽。

卡塔爾人咪扮戴安娜和佢阿拉伯男友法耶茲..
跟手渣住頂綠帽寫住TO CHARLES III....

引用:

只有信穌仔班仆街當非穌仔教嘅人係仇人。
但唔好以為同樣穌仔子孫佢哋會視你為弟兄,一樣有高低之分,而且手段比其他宗教或無神論者更卑劣萬倍。

引用:
原帖由 華春班褲署長 於 2022-11-29 00:36 發表

5毛中國足球垃圾去左邊
曱甴真係無腦On99九唔撚搭八

引用:
原帖由 華春班褲署長 於 2022-11-29 02:31 發表

中國足球攞黎醜
傻high 白痴仔

英格蘭球迷出左名系傻L

正一跳樑小丑

正一柒出國際

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 28-11-2022 23:37 發表

因為宗教原因而殺死異教徒,還要不覺得自己的行為是侵略行動,話就是歐洲文化,他們要擴張自己的思想文化,毀滅異己。

引用:
原帖由 tinnit 於 2022-11-29 00:14 發表
小丑
鬼叫佢地慣左狗眼看人低~
仲停係20年前睇人地唔起~
得罪埋卡塔爾, 唔賣油比你地。。分分鐘都唔知邊到搵能源

睇番歷史,十字軍東征死得人多,唔止殺異教徒,基本去到邊就搶到邊見人就殺,仲衰過山賊,鬼佬自己提都唔想提番起

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2022-11-29 10:37 發表

噓國歌,冇區旗,播另一首歌,變左斯里蘭卡都可以,有咩唔得?
咁係自己國家內部個事。我可以憎任何自己國家野。睇唔過眼。因為個國個港係自己事。

外人走過來明踩,兩單野啦。

佢地世界盃一鬼樣。卡塔爾又無俾十字軍打過。
但點解d人咁大意見。
因為佢踩個唔係卡塔爾
係踩你伊斯蘭。踩阿拉伯人。

即系種族歧視。 日本同香港個關係一樣。日本仔理得你當年係英治,華治,定係共產治。佢地係殺中國人。
即系只要你係呢種血統,佢就殺柒你。

如果我地自己係呢種情況都穩籍口。咁以後俾人係外邊打就真係無得怨。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]