• 瀏覽: 4,509
  • 回覆: 15
粉嶺有人墮樓亡。今日(29日)凌晨2時許,祥華邨祥裕樓突然傳出巨響,保安員循聲查探,發現一名男子倒臥在簷篷位置,慌忙報警

24歲仔好可惜,姓黃,咩事睇唔開,健康?條女?失業?賭博?家庭?凡事睇開啲可能幫到自己

祥華聽過

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20221129/bkn-20221129024421375-1129_00822_001.html

引用:
原帖由 LEE1989 於 2022-11-29 10:27 發表
粉嶺有人墮樓亡。今日(29日)凌晨2時許,祥華邨祥裕樓突然傳出巨響,保安員循聲查探,發現一名男子倒臥在簷篷位置,慌忙報警

24歲仔好可惜,姓黃,咩事睇唔開,健康?條女?失業? ...
24歲仔,應該都係嗰類啦,唔錯
係衰在死都唔肯聽LEE1989 ching 你講,學九龍灣壯士乜乜乜先再考慮上路囉 

引用:
原帖由 LEE1989 於 2022-11-29 10:27 發表

24歲仔好可惜,姓黃,咩事睇唔開,健康?條女?失業? ...
賭波 千祈唔好賭身家 篤數 借貴利⋯

Rip 🙏

阿彌陀佛🙏

願佢家人節哀順變

恭喜香港又少一隻

還有200幻幾時?

24咁後生 就睇唔開

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-11-29 10:29 發表

24歲仔,應該都係嗰類啦,唔錯
係衰在死都唔肯聽LEE1989 ching 你講,學九龍灣壯士乜乜乜先再考慮上路囉 
強烈要求師兄開班授徒,如何尋找學習變身成九龍灣壯士

擴疫擴到人爆灰

引用:

一切都係無常

RIP

生命寶貴,何必呢

24歲,大把青春

世界盃亡魂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]