• 瀏覽: 35,140
  • 回覆: 338
  • 追帖: 1
+27
烏魯木齊市吉祥苑小區 11 月 24 日晚發生火災,疑因過度封控阻礙居民逃生和搶救釀死傷,官方指 10 死 9 傷。

呢D事又點會可以少得香港份呢,D人物道具擺設又可以用翻唔使浪費

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/數十人中環悼烏魯木齊火災罹難者-王婆婆被推跌倒地-一人被帶上警車-123202147.html

老鬼同你玩篤爆~....
https://www.youtube.com/watch?v=1-nFQSwn9C4

顏色革命班敗類完全無中國文化,攞張白紙就當抗議標記。
中國人覺得你班人一出黎就舉白旗投降。真係大吉利是囉!好,就名為
“舉白旗行動”

老尾一撳掣又出嚟😂🤣😂🤣

班仆街曱甴之前對住同胞喊打喊殺,幾時對同胞咁有愛心?

黃絲終於有工開

引用:
原帖由 露線圖 於 2022-11-28 23:25 發表
烏魯木齊市吉祥苑小區 11 月 24 日晚發生火災,疑因過度封控阻礙居民逃生和搶救釀死傷,官方指 10 死 9 傷。

...
港毒L又擦存在感

引用:
原帖由 露線圖 於 2022-11-28 23:25 發表

...
烏魯木齊市關你班曱甴輪事咩?

引用:
原帖由 Freemantho 於 2022-11-28 23:38 發表

烏魯木齊市關你班曱甴輪事咩?
當然關
老美叫
你唔開工就唔得

引用:
原帖由 超級自我的樓奴 於 2022-11-28 23:33 發表
中國人覺得你班人一出黎就舉白旗投降。真係大吉利是囉!好,就名為
“舉白旗行動”
老美怕L咗班曱甴
又寫錯字
在黑暴期間
大家見識過

屌你老 母有利用價值就同胞
無利用價值就支那
曱甴眼淚可以慳返 

引用:
原帖由 二叔呀勝 於 2022-11-28 23:39 發表

當然關
老美叫
你唔開工就唔得
今期狗糧好似好高.

引用:
原帖由 超級自我的樓奴 於 2022-11-28 23:33 發表
“舉白旗行動”
攞張白紙係俾外媒,自已P圖上白紙區~事後二次創作....你再睇番外媒報道~佢地舉起就吾再係白紙,有加嘢上去架~...有條傻仔接受訪問~事後出黎~都從新配過音喇~條撚様死未...?

吓,你班九屌都吾認自己系中國人,大陸發生左乜嘢事死人冧樓都與你地無關啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]