• 瀏覽: 33,507
  • 回覆: 258
  • 追帖: 1
一於玩

繼續玩

玩到返大陸

國安法以中文為藍本再英釋,
條鬼識中文嗎?

又有人在攪事,在平靜的環境挑起糾紛

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-11-26 17:54 發表
律政司反對黎智英聘請英國御用大律師Tim Owen來港代表他抗辯,律政司反對兩度上訴被拒,再向終審法院提出申請上訴許可,案件昨日(25

...
🤔照比佢請…但英國律師入唔到境….

同陳同志一樣…心在台灣…但又飛唔到去…

重犯應該直接拉返大陸

引用:
原帖由 Feiballball 於 2022-11-26 20:19 發表

如果國安法係公平公正,點解會怕一個鬼佬律師?國安法唔係無敵嘅咪?
公平公正係由基督教的上帝話事, 所以西狗國家的法庭都要有本聖經.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-11-26 17:54 發表
律政司反對黎智英聘請英國御用大律師Tim Owen來港代表他抗辯,律政司反對兩度上訴被拒,再向終審法院提出申請上訴許可,案件昨日(25

...
不要忘記香港國安法是行大陸法
請香港法官不要忘記

其實關於國家安全,應該送晒去北京審,判一,二個死刑,班後生打壞先至知道革命唔係請客食飯!鬼佬律師敢入去辯護咪去咯,連中文都唔識睇,睇下佢點樣接呢單生意!

香港一日都有呢班黃狗法官在 永遠不會公平 太明顯

咩呀,驚輸呀?
家陣搵鬼佬做律師唔係法官喎... 

引用:
原帖由 青瓜俠 於 2022-11-26 20:36 發表
咩呀,驚輸呀?
家陣搵鬼佬做律師唔係法官喎... 
班畜牲就係怕輸,所以又出嚟吠!輸打贏要,非常之無恥!

嘻嘻🤭國安法有指定法官😀亦可以有指定律師😀

引用:

...
用大陸法的香港國安法
香港法官准一個普通法的律師來
香港法官的水準有多高和有沒有其他因素
令人感覺難以理解

引用:
原帖由 laws168168 於 2022-11-26 19:41 發表
涉及國家機密,但係辯護律師係外國人,
在任何一個國家都唔合理。
聽到都好L笑!9唔搭8!

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2022-11-26 20:30 發表

🤔照比佢請…但英國律師入唔到境….

同陳同志一樣…心在台灣…但又飛唔到去…
鬼佬Tim已在香港.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]