• 瀏覽: 33,469
  • 回覆: 258
  • 追帖: 1
用乜撚野普通法?用番晒大碌撚法律啦,做番魚村中心咪算撚數囉,充乜撚大頭鬼呀

而家假髮人擺明利用「一梯兩伙」同埋普通髮挑釁大業主嘅閣樓髮,大業主呢排又週身都唔得閒,靠班漁港管理員去擺平?嘿嘿!實聽乞米!

搵外國律師嚟替犯中國國家安全法被告辯護。係香港假法官先會批。笑死。

犯中國國家安全法,應該一律上大陸審,是否可以在香港審理要由國家相關部門批准。唔駛煩一了百了。

涉及國家機密,但係辯護律師係外國人,
在任何一個國家都唔合理。

國安法冇英文版本, 鬼佬Tim真係陰陰笑如獲至寶, 佢第一日開庭就向終丸狗棺抗議, 英文係國際語文, 香港又係國際城市, 冇英文版本即係呢單畸屎肥佬泥得唔到公平審案, 要立即撤案, 肥佬泥即時走得.  

假髮人要用普通法發展解釋香港的國安法。會否直都拗到曲?

可見本土旺師飯民實力保持,郭卓堅重出江湖,肥黎伯伯勢力很大令市民心寒

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2022-11-26 18:05 發表

呢句非常合情合理。
涉及國家機密,但係辯護律師係外國人,真係唔合理。
應該比內地審,由中央指定可信任、能保密的法官及辯護律師處理有關法律程序。
======================
終院只考慮法律觀點,明顯忽略了案情極可能涉及國家機密這一點。
犯了極為嚴重的錯誤。
其實根本唔洗話咩去唔去到國家機密ga情度,國安國安,有關國家安全ga野,根本上由頭到尾都唔應該有外籍人士參與

老領導果邊又配合偽美國貝六茜果邊在演戲
重未職死⋯到處挑起事!

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-11-26 19:20 發表
等我一嘢踢爆喇, 一字咁淺.
鬼佬Tim如果代表肥佬泥, 即係用英式審案, 在英國嚤囉差都可以做首相, 即係肥佬泥在英國人眼中係冇罪.  
突然令我諗起周星馳套算死草,係西人法庭用中國法律。

睇住又像反仔髮 被弄 自己用吓個腦生喇
突然間咁

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-11-26 17:54 發表
律政司反對黎智英聘請英國御用大律師Tim Owen來港代表他抗辯,律政司反對兩度上訴被拒,再向終審法院提出申請上訴許可,案件昨日(25

...
逆向思維:煙國捉左個共產黨員巔復煙國政權 現在煙國法院批准由中國派個大陸律師過去煙國抗辯。

一經証實係漢奸,一律拖返去內地全球直播公開打靶 😷

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-11-26 17:54 發表
律政司反對黎智英聘請英國御用大律師Tim Owen來港代表他抗辯,律政司反對兩度上訴被拒,再向終審法院提出申請上訴許可,案件昨日(25

...
如果國安法係公平公正,點解會怕一個鬼佬律師?國安法唔係無敵嘅咪?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]