• 瀏覽: 53,323
  • 回覆: 163
全香港起碼500萬人中左
仲需要omicron?

引用:
原帖由 omc700 於 2022-11-26 14:45 發表
打咗4針BNT竟然不准打第五針!
政府公佈了嗎?打咗4針BNT,不可以再打2價?

引用:
原帖由 omc700 於 26-11-2022 14:45 發表
打咗4針BNT竟然不准打第五針!
奶野當1針,我2伏必1奶野1 4兄,已經唔比再預約

黃人話打復必泰防感染,科興打咗等於冇打
之後復必泰防唔到感染,黃人就話打復必泰中招後病情會較輕.. 結果,美國死咗百幾萬人,請問佢哋有打復必泰?😂😂

有人又發過豬頭

引用:
原帖由 wingaman 於 2022-11-26 14:26 發表

睇住你地反疫苗真係好好笑,不過你哋鍾意信乜都係你地自由,反正唔好搞到醫療系統崩潰就得
姐係你反康希諾呢隻吸入式疫苗??

佢係防感染喎..吸5秒之後就可以無敵半年喎

引用:
原帖由 lam1252 於 2022-11-26 15:22 發表
黃人話打復必泰防感染,科興打咗等於冇打
之後復必泰防唔到感染,黃人就話打復必泰中招後病情會較輕.. 結果,美國死咗百幾萬人,請問佢哋有打復必泰?😂😂
兩隻都冇用..

而家係得康希諾吸入式疫苗最好

只需要吸5秒..肺部自動有抗體..可以防感染半年

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-11-26 16:07 發表

姐係你反康希諾呢隻吸入式疫苗??

佢係防感染喎..吸5秒之後就可以無敵半年喎
你慢慢等,等到下世可能政府就會引入,好快架姐

引用:
原帖由 ballking113 於 2022-11-25 20:58 發表
曱甴快打伏必die易
中伏必die😁

呢啲伏必die二價疫苗安唔安全架!做左幾多臨床測試先!一係叫啲膠官全部打哂呢隻伏必die二價疫苗先。示範一下比全港市民睇係安全啦!

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-11-26 14:14 發表

我全家未打針

就係等緊康希諾吸入式疫苗呀..

吸5秒就可以無敵半年..
方便快捷安全

拿拿臨入貨啦
上面已經解釋左,唔係無敵。
係咁勁就唔需要再做二價疫苗。
而且無打針中左傷害高,請自行預計風險。
然後你會話咁耐都未中過招,所以唔洗打,呢個只係爛理由。

只有丁蟹才會覺得沒有迫!殺了人還說殺人不是重點,重點是浪子回頭金不換! 這個香港真是有多得很的丁蟹!

二價=次等?

引用:
原帖由 冬寒自我的水果 於 2022-11-26 15:00 發表

政府公佈了嗎?打咗4針BNT,不可以再打2價?
我理解應該是。不過政策經常調整。說不定二價疫苗不是太多人打倉存多,就改為俾多啲人打也說不定。

瘦田冇人耕
耕開有人爭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]