• 瀏覽: 18,099
  • 回覆: 73
+5
引用:
原帖由 T2. 於 2022-11-24 19:08 發表
官媒「央視軍事」周三(23日)報道,遼寧艦航母編隊在近日的某次遠洋任務中,與外軍艦機在遠洋相遇,艦載殲15戰機隨即升空應對,並逼近至不足百米

做得好

直接了當話老美機啦

引用:
原帖由 T2. 於 2022-11-24 21:32 發表

大6大把油可燒
練兵最好就係搵外軍切磋啦,就好似18年東海遇到日本F15J切磋之下,逼到日本仔要放閃光彈飛走

引用:
原帖由 cwm001 於 2022-11-25 22:24 發表

練兵最好就係搵外軍切磋啦,就好似18年東海遇到日本F15J切磋之下,逼到日本仔要放閃光彈飛走
冇錯,同敵機練最真實

引用:
原帖由 kwma 於 2022-11-25 22:02 發表

做得好
老解好野

引用:
原帖由 落漠自信的羊 於 2022-11-25 18:17 發表
尾國軍隊專登到亞洲幫手,讓解放軍航母和戰機有近似實戰的訓練機會👍
外國唔準退役空軍效力老解,反而直接送批現役空軍身教空戰對陣

引用:
原帖由 95折 於 2022-11-24 19:55 發表
逼近?無膽開火?
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/中美撞机事件

唔洗開火丫

打過睇下邊個係紙老虎

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 T2. 於 2022-11-24 21:31 發表

事實上我已經擊落過幾百架戰機,老解好應該召我入空軍
top gun 話尾角空軍機師擊落5架戰機就叫Ace,你呢啲叫咩?

攻破夏威夷直入登陸加州,當時日本人也做不到的,老解將輕易完成 ! 

美狗正一賤骨頭。係要俾老解驅趕先感到舒服。

引用:
原帖由 T2. 於 2022-11-26 00:06 發表

外國唔準退役空軍效力老解,反而直接送批現役空軍身教空戰對陣
有乜咁好j 掉返轉外國空軍角度,直接和現役解放空軍空戰對陣

引用:
原帖由 ron11 於 2022-11-26 06:07 發表

top gun 話尾角空軍機師擊落5架戰機就叫Ace,你呢啲叫咩?
點同呢,dog gun係拍戲
而我就係打機,PS2打到而家PC最小幾百架

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]