• 瀏覽: 4,606
  • 回覆: 25
本港新冠肺炎疫情持續,衞生署衞生防護中心公布,今日(24日)新增9,219宗確診個案,當中輸入病例佔719宗,輸入病例破

就黎又破萬確診,世界盃酒吧好旺等下啦,破唔到萬你揾我啦

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20221124/bkn-20221124160151253-1124_00822_001.html

內地都好似又收緊防控
希望香港政府為左大家健康
都可以跟隨啦

例如停全日堂食,關閉多d不必要既場所

停工停學停市禁足同做全民檢測未?等左三年了

根本係感冒肺炎愛滋腦炎腎炎胰臟炎睾丸炎心肌炎,樣樣撈啲。

好快十萬

人無遠慮 必有近憂!!!

太天真愚昧無知可笑啦!!! 人的質素問題!!!

金玉其外 敗絮其中!!!

之前福奇常被人頂撞;
都唔明D汁連預防較力都冇,可來做到消減殺傷力
你又防唔到個賊入屋、卻話可以阻止佢做成的損失

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-11-24 18:17 發表
停工停學停市禁足同做全民檢測未?等左三年了
乾脆12月開始封三星期把。

人人都要中-次,越多人中疫情越快結束,政府話之你每日十萬人中,絕對不走回頭路,-定不再收緊防控。

聽日或9413..

引用:
原帖由 teven2005 於 2022-11-24 18:14 發表
內地都好似又收緊防控
希望香港政府為左大家健康
都可以跟隨啦

例如停全日堂食,關閉多d不必要既場所
你工人煮?自己煮?食罐頭?... 

就算世界盃,酒吧都唔見特別多人

引用:
原帖由 青瓜俠 於 24-11-2022 20:57 發表

你工人煮?自己煮?食罐頭?... 
買外賣咪得

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2022-11-24 20:24 發表
人人都要中-次,越多人中疫情越快結束,政府話之你每日十萬人中,絕對不走回頭路,-定不再收緊防控。
而家中完可以再中,點結束呢?

一定要等到有有效防止疫苗才能放寬

明天應該一萬

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]