• 瀏覽: 62,955
  • 回覆: 134
+3
引用:
原帖由 kklkenny 於 2022-11-24 16:16 發表

很多病,很多情況都會降低免疫力
多舊魚
例如?

我姐夫無確診,但打第三針之後就生蛇呢,咁又點解釋呢

引用:
原帖由 Wilsonnkl 於 2022-11-24 17:02 發表
注射新冠疫苗副作用,部份人一樣有同類情況。
不一定要感染才會激活皰疹病。
無錯,我姐夫無確診,但打完第三針好快就生蛇

引用:
原帖由 湯米 於 2022-11-24 17:38 發表

有個行業有數據有關第三針數據😤😤😤😤

引用:
原帖由 200888 於 2022-11-24 16:58 發表

D阿婆瞓係醫院門口,10日都未睇倒醫生,果陣D🧱家消失晒,香港死成萬人,佢哋去L晒邊?而家飄L返出泥抽水
講得好!大爆發時磚家齊齊坐咗膠龍號潛入大海~影都冇

其實就算感冒過後都有機會 hsv 1 發作

引用:

佢有無出過水痘?

世界盃嘅觀眾簡直搵命搏

又係同藥廠賣廣告時間,打蛇針啦,幾千蚊一次啫!

引用:

根本搏命打疫苗就係透支免疫系統。
當然感染病毒就更加嚴重。

引用:
原帖由 gottan 於 2022-11-24 18:00 發表
世界盃嘅觀眾簡直搵命搏
一生人有幾何睇到自己國家隊打贏德國?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-11-24 18:03 發表

一生人有幾何睇到自己國家隊打贏德國?
德國佬比病毒同埋烏克蘭戰爭兩重夾擊,搞到要打假波。

認真就輸了。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-11-24 17:57 發表

佢有無出過水痘?
佢自己都唔記得,不過打三針都係復必泰

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-11-24 17:01 發表

又話感冒嚟嘅?屌你啊,原來會屠殺免疫細胞架!!!!
根本係另類愛滋病。
根本係感冒肺炎愛滋腦炎腎炎胰臟炎睾丸炎心肌炎,樣樣撈啲。
呢啲仆街仲要喺度推生蛇疫苗,大佬六千幾文支啊,百幾蚊嘅抗病毒藥可以搞掂,點解要打啲噉嘅嘢?
藥廠日日食雞,我哋市民日日食泥
李家超係為市民利益負責定係為藥廠利益負責?
呢條PK專家又推介疫苗, 打科興也可降低免疫力(中國同濟大學研究結果), 有幾個朋友打完後也生蛇, 結果是幾日西藥便醫好
(我在94年生蛇也是4-5日藥, 當時我問家庭醫生如何防止復發, 他說: 你一年感冒也不止4, 5日).
為了那幾日的療程便打枝疫苗, 不愧為藥廠金牌推銷員.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]