• 瀏覽: 52,346
  • 回覆: 244
  • 追帖: 1
+5
北京的新冠疫情近日在高位徘徊,學校及商店停開,餐飲場所禁止堂食,市內不少人擔心政府隨時封城,陷入抗疫疲勞。法新社周三(2...

大陸加油 , 我哋香港人去住旅行 wet住 睇你哋擴疫㗎, 千祈唔好衰俾人睇 努力。 👍

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20221124/mobile/bkn-20221124103143157-1124_00952_001.html

引用:
原帖由 takngaihk 於 24-11-2022 15:15 發表
北京的新冠疫情近日在高位徘徊,學校及商店停開,餐飲場所禁止堂食,市內不少人擔心政府隨時封城,陷入抗疫疲勞。法新社周三(2...

大陸加油 , 我哋香港人去 ...
為人民,吃點苦可以呀!

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-11-24 15:15 發表

南方人:頂唔順啦!
北方人:受不了啦!
大家一起:我們不要清零,要與病毒共存呀。

引用:
原帖由 05ho 於 2022-11-24 16:23 發表

打得贏大白至講啦

引用:
原帖由 05ho 於 2022-11-24 16:23 發表

貫徹執行習主席路線!萬歲!

14億人日日得兩三萬人中,要達到香港7成抗體效果可以全面通關起碼要9年時間,中國人加油呀!

引用:
原帖由 花生之友 於 2022-11-24 16:33 發表
14億人日日得兩三萬人中,要達到香港7成抗體效果可以全面通關起碼要9年時間,中國人加油呀!
建議全國禁足30日, 支持全面清0

封國30年, 一定冇事。

千祈唔好衰比外國人睇

絕對唔可以躺平

中國式抗疫係以人民性命為優先

呢個時候一定要封城

堅決執行動態清零

貫徹落實靜態封控

全面支持中央政府

打柒班亂黨

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-11-24 15:15 發表

係啊 日日係屋企打機 wet住睇你班港燦一世長新冠

引用:

大陸同胞加油,香討支持你哋繼續清零,永不放棄!

中國有小小事都咁受曱甴關注咁神奇. 不過D曱甴無一次有建設性

往死裏封

一定要聽政府話,實冇錯既!👍👍

主題標籤 #封城
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]