• 瀏覽: 66,282
  • 回覆: 321
  • 追帖: 3
+3
可能個老公都叫過G!

如香港用雷射筆射 奸夫淫婦

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-11-24 10:21 發表
此聞此片 志在宣染暴力,道人升仙 香江上嗨狗有出來了
有淫人妻或正想淫人妻,女友,女同的,看到這些西門慶及潘金蓮被斬事件先驚先怕會發生佢身上啫

正人君子巿民看到呢d,當佢小事一件!

引用:
原帖由 麥斯特羅 於 2022-11-24 08:29 發表

也許是丈夫早生疑心,於是在房內安裝鏡頭搜集證據。
點解黑白?

看到台灣每次審通姦案的判決幾保障那班姦夫淫婦,又好難怪那些老公要咁樣尋公道囉!

好似有個台灣佬告個老婆通姦,仲好似被告返轉頭告佢偷竊私隱,但被罰得重!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-11-24 07:07 發表

一件還一件,
而家係法律冇制裁姦夫淫婦喎, 你清楚未?
而家法律係漏了去對付姦夫淫婦
佢係姦夫淫婦出軌的野種,所以反對懲罰姦夫。
正如耶穌係淫婦所生,佢反對用石對扔死淫婦。

完全冇討論價值

同歸於盡~~~男既判死刑,人間悲劇~~~

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2022-11-24 11:13 發表

佢係姦夫淫婦出軌的野種,所以反對懲罰姦夫。
正如耶穌係淫婦所生,佢反對用石對扔死淫婦。
其實呢單嘢,係一個無助的好爸爸對社會的通姦歪風的怒吼

咩嘢啫,報紙佬教架,男人出咗就叫好爸爸嘛

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2022-11-24 06:43 發表
相比起六公館老闆幾鎮定
又吾係老婆 自己生意算穩定 有d錢   點會咁on9殺人

引用:
原帖由 蔣生 於 2022-11-24 11:28 發表
同歸於盡~~~男既判死刑,人間悲劇~~~
老婆背叛勾佬,正常男人的大心魔,心魔唔除,人生走下去彩色都變黑白!

佢有逃佢法律責任,敢作敢為!

點解唔學下綠老闆咁冷靜D面對呢. 

老婆變了潘金蓮,就算日本人都想劈死佢!

所以我睇日本套 鴉 ,個老婆做了蕩婦都處決了她!

火遮眼

色字頭上一把刀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]