• 瀏覽: 11,658
  • 回覆: 62
【Now新聞台】英格蘭、比利時及德國等七國足總發聲明,表示決定放棄讓國家代表隊隊長在卡塔爾世界盃決賽周戴上代表反歧視的彩虹臂章。

同性戀在伊斯蘭國家係死罪, 口講支持同性戀隨時會一身蟻
呢堆西謊國家都係偽善

新聞來源連結:
https://www.news.now.com/home/international/player?newsId=498278

一張黃牌都唔頂,究竟有幾支持

偽善到不行了。
成日話平等平等,但其實就搞好多地位高低分化,體育活動就搞好多政治野。

引用:
原帖由 揚州 於 2022-11-22 10:18 發表
一張黃牌都唔頂,究竟有幾支持
一張黃牌之後唔除就多一張

同性戀 回教戒律用石刑處死 睇路呀你班基佬

LGBT 點解一定要迫其他人支持?要人尊重你就先尊重別人嘅唸法,好多唔接受LGBT唔得嘅咩?

一張黃牌收哂皮
支持得把口

彩虹章已經成為搞基玩屎忽既標示. 尼個世界上既仆街(包括黃絲曱甴) 已經騎劫左彩虹, 黑色, 黃色, 搞到見到都憎 真係多得你地唔少.

每個國家都有自己既思想行為理念
點解呢D所謂民主國家
係都要將佢地所謂啱既思想行為理念放落人地國家呢

引用:
原帖由 richardli008 於 2022-11-22 10:24 發表
LGBT 點解一定要迫其他人支持?要人尊重你就先尊重別人嘅唸法,好多唔接受LGBT唔得嘅咩?
敗登已經示範比你睇 唔支持 即係反對 無其他

都是有錢夠惡同霸氣, 都廢事同您吹解釋, 您喜歡咪載到您滿意為止, 又唔是唔比您載, 不過先比一張黃, 是名同利下, 過氣同無錢西歐人咪又要跪住奶, 仲要是班真香港, 1450睇唔起死亞洲人里, 都唔明班真香港人同1450同港女可以為呢D過氣窮鬼西歐人, 仲當神咁拜

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-11-22 10:15 發表
【Now新聞台】英格蘭、比利時及德國等七國足總發聲明,表示決定放棄讓國家代表隊隊長在卡塔爾世界盃決賽周戴上代表反歧視的彩虹臂章。

同性戀在伊斯蘭國家係死罪, 口講支持同性戀隨時會一身蟻
呢堆西謊國家都係偽善 ...
咪係囉,運動歸運動,正字歸正字嘛,係啲白痴至會利用運動宣揚正字立場,把H口就吹到大1大,要拉要鎖要引導,班白痴點埋尾?拭目以待囉

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2022-11-22 10:34 發表

咪係囉,運動歸運動,正字歸正字嘛,係啲白痴至會利用運動宣揚正字立場,把H口就吹到大1大,要拉要鎖要引導,班白痴點埋尾?拭目以待囉
d足球員咁撐死基......會唔會一齊踢波, 再一齊沖糧etc

運動歸運動,正字歸正字<===歐美講, 自己國家唔做

引用:
原帖由 royrac2 於 2022-11-22 10:25 發表
彩虹章已經成為搞基玩屎忽既標示. 尼個世界上既仆街(包括黃絲曱甴) 已經騎劫左彩虹, 黑色, 黃色, 搞到見到都憎 真係多得你地唔少.
係呀,宜家見到帶黑黃罩都討厭🤮

引用:
原帖由 kks668 於 2022-11-22 10:39 發表

係呀,宜家見到帶黑黃罩都討厭🤮
差佬要重點查身份証

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]