• 瀏覽: 24,921
  • 回覆: 98
+4
引用:
原帖由 心很想 於 2022-11-6 09:26 發表

距離呆灣過千公里, 戰機飛入內陸作戰空對地投射導彈
長程戰機須要加油, 途中要經幾重防空導彈, 就算F-35是隱身戰機, 都不能去到/見到三峽大霸.
大陸已經開始儲存糧食, 就算不是打仗大陸儲存糧食是經常動作, 十幾億人口一年糧夠不夠, 連石油都有地底儲存庫足夠..
你真係不了解美狗真正實力,美狗不知幾想打仗,美狗人需要長期戰爭,打阿富汗就打足十計年根本就當練兵

引用:
原帖由 心很想 於 2022-11-6 16:42 發表

豬肉價貴到飛起, 你唔知依家有十層大廈式5G全自動養豬場
養豬唔使成本呀一隻豬要吃多小斤糧一日呀,十幾億人一日3餐,剩吃白米都係一個大問題,誰養得起

引用:
原帖由 雨農 於 2022-11-6 11:42 發表
B2長程轟炸機已經足夠炸毀大霸!
B2長程轟炸機能完整無缺飛到沿海岸線已經不錯了, 還望深入內陸炸毀大霸, 別發夢, 沿岸的舖路爪雷達已經一早發現, 有殲16或殲20起飛招呼B2轟炸機.

引用:
原帖由 心很想 於 2022-11-6 16:52 發表

B2長程轟炸機能完整無缺飛到沿海岸線已經不錯了, 還望深入內陸炸毀大霸, 別發夢, 沿岸的舖路爪雷達已經一早發現, 有殲16或殲20起飛招呼B2轟炸機.
仗梗係唔係咁打啦,主要都係遠投精準器武,一打就3D立體,太空,空中,海面,海底,打大霸根本不合效益

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-11-6 16:47 發表

養豬唔使成本呀一隻豬要吃多小斤糧一日呀,十幾億人一日3餐,剩吃白米都係一個大問題,誰養得起
唔通老鷹/灣灣/烏雞或全世界有能力做到5G全自動養豬場, 阿爺計劃糧食連養魚都是用深海沉箱式養魚, 就是養得起

引用:
原帖由 心很想 於 2022-11-6 16:59 發表

唔通老鷹/灣灣/烏雞或全世界有能力做到5G全自動養豬場, 阿爺計劃糧食連養魚都是用深海沉箱式養魚, 就是養得起
唔打仗乜都養得起,俄國係糧食出口大國呀都打得咁吃力

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-11-6 16:53 發表

仗梗係唔係咁打啦,主要都係遠投精準器武,一打就3D立體,太空,空中,海面,海底,打大霸根本不合效益
但烏雞就是想炸毀大霸, 水浸克爾松地區, 所以俄佬將那裡居民撤離.
無錯一打就3D立體,太空,空中,海面, 海底暫時是阿爺弱點, 所以增加泵推潛艇, 南海海底設潛艇監測器, 加強艦艇深海探測能力, 發展導彈魚雷等等. 就是拒敵人於海岸外.

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-11-6 17:00 發表

唔打仗乜都養得起,俄國係糧食出口大國呀都打得咁吃力
打得咁吃力是俄佬初期戰術錯誤, 以為用舊式武器就可以KO, 加上部份武器沒有更新跟上時代, 結果知錯近期才用上一小部份精準武器.

引用:
原帖由 心很想 於 2022-11-6 17:34 發表

打得咁吃力是俄佬初期戰術錯誤, 以為用舊式武器就可以KO, 加上部份武器沒有更新跟上時代, 結果知錯近期才用上一小部份精準武器.
根本就唔識打仗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]