• 瀏覽: 24,930
  • 回覆: 98
+4
炸三峽水壩,講出嚟都冇腦。
算是導彈載一千公斤炸藥,可炸多深多大?
發射防空導彈,還需要什麼經驗?
若用轟炸機空投鑽地彈,可炸穿60公尺。三峽水庫頂40米闊,180米高,地基140米。美國人會為台灣佬冒核戰風險嗎?

所以打定輸數,逼台積電前往美國以保本土不足。

一打就核戰,美狗講明用戰術核武還擊,點出手真係要想清想楚

引用:
原帖由 6674 於 2022-11-3 11:11 發表
炸三峽水壩,講出嚟都冇腦。
算是導彈載一千公斤炸藥,可炸多深多大?
發射防空導彈,還需要什麼經驗?
若用轟炸機空投鑽地彈,可炸穿60公尺。三峽水庫頂40米闊,180米高,地基140米。美國人會為台灣佬冒核戰風險嗎?

所以打定輸數,逼台積電前往美國以保本土不足。
out啦,仆街美狗會先打道彈基地,核武打美狗只能用傳統長程核導彈破唔到美狗空防

扮乜擔心,美國政棍同金主最想中台開戰

引用:
原帖由 身民主持係大晒 於 2022-11-4 15:37 發表
扮乜擔心,美國政棍同金主最想中台開戰
擔心中台太遲開戰,美國經濟先崩潰,救唔到美國。

引用:
原帖由 雨農 於 2022-10-11 16:16 發表
大壩水壓很大經不起缺堤,炸核電廠太污染環境!
但誰發動戰爭接著導彈無眼亂射,擊中那裡大家都不太清楚!
唔好太相信防空系統因中國未實戰過,到時唔成功就芭比Q!
你知道大壩在那裡嗎,距離呆灣過千公里,你呆灣有咩導彈有呢種射程?你憑乜?呆蛙吹水不要臉,獨步全球

引用:
原帖由 花寶多小強 於 2022-11-5 18:26 發表

你知道大壩在那裡嗎,距離呆灣過千公里,你呆灣有咩導彈有呢種射程?你憑乜?呆蛙吹水不要臉,獨步全球
戰機飛入內陸作戰空對地投射導彈。
但我反而覺得美軍會直接與中國開戰,大陸已經開始儲存糧食,怕一旦開戰自己本身老百姓會先亂起來!始終十幾億人口大國糧食唔簡單,中國一向都要向外大量購買糧食中國人才能溫飽!

引用:
原帖由 雨農 於 2022-11-6 08:09 發表

戰機飛入內陸作戰空對地投射導彈。
但我反而覺得美軍會直接與中國開戰,大陸已經開始儲存糧食,怕一旦開戰自己本身老百姓會先亂起來!始終十幾億人口大國糧食唔簡單,中國一向都要向外大量購買糧食中國人才能溫飽!
距離呆灣過千公里, 戰機飛入內陸作戰空對地投射導彈
長程戰機須要加油, 途中要經幾重防空導彈, 就算F-35是隱身戰機, 都不能去到/見到三峽大霸.
大陸已經開始儲存糧食, 就算不是打仗大陸儲存糧食是經常動作, 十幾億人口一年糧夠不夠, 連石油都有地底儲存庫足夠..

B2長程轟炸機已經足夠炸毀大霸!

引用:
原帖由 心很想 於 2022-11-6 09:26 發表

距離呆灣過千公里, 戰機飛入內陸作戰空對地投射導彈
長程戰機須要加油, 途中要經幾重防空導彈, 就算F-35是隱身戰機, 都不能去到/見到三峽大霸.
大陸已經開始儲存糧食, 就算不是打仗大陸儲存糧食是經常動作, 十幾億人口一年糧夠不夠, 連石油都有地底儲存庫足夠..
今次儲糧係戰備儲糧,意味開戰必被制裁,到時豬肉價貴到飛起!

美狗需要敵人,又製造敵人

引用:
原帖由 深水埗街坊70777 於 2022-11-5 19:52 發表
這麼大篇文其實都喺講一樣野,就是中國能講得出做得。
得出結果,美狗需要一個強大敵人,咁先保持到美狗經濟

引用:
原帖由 雨農 於 2022-11-6 11:42 發表
B2長程轟炸機已經足夠炸毀大霸!
現今戰爭不需要打呢D

引用:
原帖由 雨農 於 2022-11-6 11:46 發表

今次儲糧係戰備儲糧,意味開戰必被制裁,到時豬肉價貴到飛起!
豬肉價貴到飛起, 你唔知依家有十層大廈式5G全自動養豬場

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]