• 瀏覽: 13,642
  • 回覆: 77
+4
美狗卿食藥未?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-11-1 11:32 發表
好x煩
同一個政府, 幾個輪流講唔同既野......玩大包圍咁
內政亂到咁, 點會好
佢地好一致喎,係一致講大話。

口蜜腹劍!
為打壓中國,乜嘢哪喳手段都出齊,仲當人傻嘅。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-11-1 11:58 發表

歐洲已經比老尾搞到一鑊粥

標血

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-11-1 11:30 發表
美國國務卿布林肯於美東時間周日(10月30日)下午與中共中央政治局委員、國務委員兼外長王毅通電話,談及兩國關係等議題。美

美國官員日日講大話

新聞來源 ...
日日思覺失調, 一邊講話無意競爭, 一邊又話嚴重威脅

今日講完聽日就掉轉做,呢幾年美國玩緊精神分裂,聽日可能宣佈:

加強制裁中國力度
向台灣提供核武器
中概股在美國要全退市
宣佈中國在新疆屠殺1000萬人,進行種族滅絕
中國入口底衫褲牙刷牙膏有後門可以收集情報傳送去中國伺服器,嚴重威脅美國國家安全

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-11-1 11:30 發表
美國國務卿布林肯於美東時間周日(10月30日)下午與中共中央政治局委員、國務委員兼外長王毅通電話,談及兩國關係等議題。美

美國官員日日講大話

新聞來源 ...
其實佢地日日咁中國中國中國中國中國咁,到底煩唔煩?
根本唔使理佢地,講咩都好,中國,只有我自行我路,我走我認為對的路……

係on9仔先信美國。

引用:
原帖由 touya08 於 2022-11-1 12:13 發表

日日思覺失調, 一邊講話無意競爭, 一邊又話嚴重威脅
其實當傻人咁睇就得。

傾來做乜?
直接做大佬取代老尾啦

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2022-11-1 12:14 發表
今日講完聽日就掉轉做,呢幾年美國玩緊精神分裂,聽日可能宣佈:

加強制裁中國力度
向台灣提供核武器
中概股在美國要全退市
宣佈中國在新疆屠殺1000萬人,進行種族滅絕
中國入口底衫褲牙刷牙膏有後門可以收集情報傳送去中國伺服器,嚴重威脅美國國家安全
尾國已經收皮,無能力搞中國,只能日日用咀炮攻擊,做樣比佢地班選民睇。

精神分裂。

用個口嚟放既屁, 仲臭過用C眼放

又話要求歐洲國家以制俄方式制裁中國嘅,仲話無意

早前先有議員呼籲銀行家唔好去香港開金融峰會喎,強屌你老美啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]