• 瀏覽: 10,963
  • 回覆: 22
被老烏賣了

跟美狗人民凍死都係值嘅

引用:
原帖由 motivate 於 2022-10-31 22:21 發表
消息:芬蘭情報機構稱,芬蘭為烏克蘭提供的武器已經返回該國,並且落入了罪犯之手。這些武器也在瑞典、丹麥和荷蘭被發現。主要是突擊步槍,槍支,彈藥,甚至無人機。

KRP:n tiedustelutied ...
捉蟲啦!

引用:
原帖由 motivate 於 2022-10-31 22:21 發表
消息:芬蘭情報機構稱,芬蘭為烏克蘭提供的武器已經返回該國,並且落入了罪犯之手。這些武器也在瑞典、丹麥和荷蘭被發現。主要是突擊步槍,槍支,彈藥,甚至無人機。

澤連司機好野,可以呃到盎格魯撒克遜控制下的美國北約大量資本。這個世界誰最傻誰最聰明?戲子才是高

引用:
原帖由 GATEWAY2010 於 2022-10-31 22:36 發表
烏克蘭貪腐舉世聞名
也是民主國家
冇人話民主國家唔貪腐, 只係分做得好睇, 難睇同好難睇.

引用:
原帖由 SOMA1963 於 2022-11-1 07:13 發表

咁要民主做嘜?
等貪污得黎好睇D!

最後一部份交到去恐怖分子手上,一部份交到黐線佬再來一次夏令營大屠殺。

引用:
原帖由 motivate 於 2022-10-31 10:21 PM 發表

烏克蘭收咗啲武器之後就賣返出去😂

所以俄羅斯一早講咗,要禁糧食運出係有原因嘅。

出口轉內需

引用:
原帖由 pp炸蝦 於 2022-11-1 11:06 發表

咁要民主做嘜?
等貪污得黎好睇D!
要民主做遮醜布
唔信, 問吓拜山兩父子

引用:
原帖由 白鴿眼黨2 於 2022-11-1 16:45 發表

要民主做遮醜布
唔信, 問吓拜山兩父子
仲有收政治獻金嘅議員們.

引用:
原帖由 SOMA1963 於 2022-11-1 07:13 發表

民主國家會將貪污合法化,變成不是貪污,下台後可以榮華富貴,
專制獨裁國家內貪污,離職後會被清算,入左棺材都會被刨墳

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]