• 瀏覽: 11,358
  • 回覆: 49
今日(24日)下午4時許,警方接獲報案,指一名24歲姓雷男子倒臥柴灣興民邨民澤樓對開山坡,昏迷不醒,。消防接報到場,證實男子當場不治,其後將遺體移送到4樓梯間,警方經初步調查,相信事主從上址一單位墮下,警方在現場檢獲遺書,死因有待驗屍後確定。

24碎喎,
要死都唔BNO去英國??? 英國咁得人驚0既咩??

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1881468/即時-港聞-柴灣興民邨男子墮樓-當場死亡

又柴灣!
好邪!
😨

廿零歲,都係嗰類啦,唔錯

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-10-25 07:20 發表
廿零歲,都係嗰類啦,唔錯
我估都係, 除非唔係,

三年前對港作的孽, 陸續開始找數了

擴疫擴到人灰爆

用哂消費券未

香港股市害死人

炒孖展?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-10-25 12:41 AM 發表
今日(24日)下午4時許,警方接獲報案,指一名24歲姓雷男子倒臥柴灣興民邨民澤樓對開山坡,昏迷不醒,。消防接報到場,證實男子當場不治,其後將遺體移送到4樓梯間,警方經初步調查,相信事主從上址一單位墮下,警方在現場檢獲遺書,死因有待驗屍後確定。

昨日港股大跌千點,可能炒燶股票,4點幾跳的話

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-10-25 00:41 發表

可能琴日跌咁多借左好多錢

還有200幻幾時?

廿幾歲抄股抄到命都無?

阿彌陀佛🙏

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-10-25 08:41 發表
擴疫擴到人灰爆
ching 你地擴疫播毒已殺死上萬香港市民,收手啦 

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-10-25 10:03 發表

ching 你地擴疫播毒已殺死上萬香港市民,收手啦 
咪係,新加坡扮有型,而家奶嘢啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]