• 瀏覽: 33,239
  • 回覆: 121
  • 追帖: 1
+11
西九龍總區重案組偵破一宗15歲失蹤少女淪「吸血小淫媒」的案件,揭發她竟做「雞頭」操控只有14歲的女童做援交賣淫,以1萬元出賣肉體,淫媒從中抽取

據了解,重案組派出一名女探員做臥底,她雖然已年近30歲,但相貌年輕,聲線甜美,裝扮起來看似是16歲少女,成功騙過女雞頭,願意應約見面。當女雞頭企圖誘使臥底女探員從事賣淫活動時,人員見時機成熟,便表明身份,將她當場拘捕。

對呢件新聞, 樓主更希望睇下呢個警花係乜嘢樣?
幾時搵佢拍套[逃學威龍女]

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/828409/15歲女做淫媒-30歲童顏警花扮少女放蛇-引女淫媒現身斷正拉人

呢D就係要大家為佢擔心的失蹤天使喎, 擔心佢害社會好過啦!

而家新這幾代的學生根本連對錯觀念都冇, 根本過去廿多年的教育係失敗教育. 

真係想知師姐係點後生?

會否好似朱茵遇著馬德鍾咁制服誘惑

本土旺師飯民15歲港女正仆街比畜生更壞,喪盡天良主張恢復港英死刑絞殺本土旺師飯民

madom唔知係咪童顏巨乳呢?

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2022-10-23 23:19 發表
本土旺師飯民15歲港女正仆街比畜生更壞,喪盡天良主張恢復港英死刑絞殺本土旺師飯民
新報導港女出走前後兩個樣

睇標題似乎"30歲童顏警花"先至係重點喎!

個警花似林姍姍定黃山怡?

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-10-23 23:30 發表

西洋鬼節都唔洗整件咁嚇人樣出來啦

整完容個樣都係唔靚

"童顏警花" 為焦點。 

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-10-23 18:03 發表
西九龍總區重案組偵破一宗15歲失蹤少女淪「吸血小淫媒」的案件,揭發她竟做「雞頭」操控只有14歲的女童做援交賣淫,以1萬元出賣肉體,淫媒從中抽取

...
可能係機場才易矇混雙眼

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-10-23 23:30 發表

咩樣不是重點
呢條仆街直情係撚樣

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-10-23 18:09 發表
呢D就係要大家為佢擔心的失蹤天使喎, 擔心佢害社會好過啦!
呢D就係比卡超所講既人才

鍵盤翻頁
左右